SPØKTE MED METTE-MARIT: Oslos ordfører Fabian Stang fikk Mette-Marit til å le, da de mandag sammen åpnet det nye bygget til Rommen skole i Groruddalen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SPØKTE MED METTE-MARIT: Oslos ordfører Fabian Stang fikk Mette-Marit til å le, da de mandag sammen åpnet det nye bygget til Rommen skole i Groruddalen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Ingrid klager over for mye lekser

Mette-Marit klarte ikke å holde latteren tilbake etter Oslo-ordførerens spøk.

Publisert
SEHER.NO:  Kronprinsesse Mette-Marit (37) ble tatt i mot med stor jubel fra elever og lærere ved Rommen skole i Oslo mandag, da hun sammen med Oslo-ordfører Fabian Stang (55) ankom for å åpne den splitter nye skolebygningen i Groruddalen.

Åpningen kom kun få dager etter at kronprinsessen sammen med kronprins Haakon, kong Harald og sin mor Marit Tjessem fulgt prinsesse Ingrid Alexandra til sin første skoledag på Jansløkka skole i Asker.

Mette-Marit innrømmet overfor pressekorpset at det var ekstra spesielt for henne å innvie en barneskole, siden hun har et barn som nettopp har begynt sin skolegang.

Men hun ville ikke si noe om hvordan datteren har opplevd de første dagene som elev.

Det gjorde derimot Fabian Stang.

- Hun klager over altfor mye lekser, spøkte han til Seher.no, noe som fikk kronprinsessen til å le.

Fabian Stang innrømmer at han ikke husker mye fra sin egen skolestart.

- Jeg husker jeg hadde fått ny sykkel og det overskygget alt annet. Det var heller ikke noe som het ventilasjonsanlegg. Ville vi ha frisk luft måtte vi åpne vinduet, sier han med et smil.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her blir prinsessen skolejente

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer