AUKSJONERER BORT KJOLE: Firmaet Eie Eiendomsmegling har donert Ingrid Alexandra-kjolen de kjøpte tidligere i år til årets TV-auksjon. (T.v. kommunikasjonssjef Kaja Haldorsen i TV-aksjonen og Maren Synnevåg i Eie Eiendomsmegling). Foto: Eie Eiendom
AUKSJONERER BORT KJOLE: Firmaet Eie Eiendomsmegling har donert Ingrid Alexandra-kjolen de kjøpte tidligere i år til årets TV-auksjon. (T.v. kommunikasjonssjef Kaja Haldorsen i TV-aksjonen og Maren Synnevåg i Eie Eiendomsmegling). Foto: Eie EiendomVis mer

Ingrid Alexandras kjole til TV-aksjonen

Prinsessens kjole selges på auksjon for andre gang.

PÅ AUKSJON: Slik ser prinsesse Ingrid Alexandras kjole ut, som nå skal selges til inntekt for TV-aksjonen.
PÅ AUKSJON: Slik ser prinsesse Ingrid Alexandras kjole ut, som nå skal selges til inntekt for TV-aksjonen. Vis mer

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit donerte tidligere i år en av prinsesse Ingrid Alexandras kjoler til innsamlingsaksjonen «Kjole for skole», som ønsker å bygge en skole i det afrikanske landet Kenya.

Nå har firmaet som kjøpte kjolen, Eie Eiendomsmegling, bestemt seg for å gi kjolen videre til årets TV-aksjon, slik at den igjen kan samle inn penger til et godt formål.

-  -Kjolen ble donert av Kronprinsesse Mette Marit til  #Kjoleforskole-auksjonen i september for å bygge skole i Kenya, og vi kjøpte den for 4300 kr etter en het budrunde. Nå ønsker vi å gi den videre til TV-aksjonen 2013 som jobber for å gi mennesker med demens og deres pårørende et bedre og mer verdig liv, sier Maren Synnevåg i Eie Eiendomsmegling til Seoghør.no.

Flere andre norske kjendiser, som statsminister Erna Solberg og artistene Marion Ravn og Guri Schanke har også donert kjoler til #Kjoleforskole-aksjonen.

Auksjonen av kjolen, som er av merket Cyrillus, kan du følge her.

Kommunikasjonsansvarlig for årets TV-aksjon, Kaja Haldorsen tror verken prinsesse Ingrid Alexandra eller kronprinsesse Mette-Marit har noe i mot at kjolen blir auksjonert bort igjen.

- Vi er veldig glade for at Eie eiendom donerer kjolen til Ingrid Alexandra videre. Det er flott at kjolen kan bringe inn enda mer penger til gode formål.

- Det er sikkert kronprinsessen også glad for. Vi håper at mange vil være interessert i å bidra til TV-aksjonen og demenssaken ved å by på denne søte kjolen, sier kommunikasjonsansvarlig Kaja Haldorsen i TV-aksjonen.

Årets TV-aksjon går av stabelen 20. oktober.

LES OGSÅ: Sykmeldte Mette-Marit roer ned med bøker