- Ingrid Alexandra blir brudepike

Svenske Expressen hevder de med sikkerhet vet hvilke barn som får følge prinsessen opp kirkegulvet.

BLIR BRUDEPIKE: Prinsesse Ingrid Alexandra skal ifølge svenske Expressen være en av svenske kronprinsesse Victorias brudepiker når bryllupsfesten går av stabelen førstkommende lørdag.  Foto: Foto: Jo Michael/ Det kongelige hoff / SCANPIX
BLIR BRUDEPIKE: Prinsesse Ingrid Alexandra skal ifølge svenske Expressen være en av svenske kronprinsesse Victorias brudepiker når bryllupsfesten går av stabelen førstkommende lørdag. Foto: Foto: Jo Michael/ Det kongelige hoff / SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Det er kun tre dager til Sveriges kronprinsesse Victoria (32) og Daniel Westling trer ned kirkegulvet i Stockholm.

Og det har lenge vært spekulert i hvilke barn som får følge paret når de nå endelig skal få gi hverandre sitt ja.

Nina Eldh, informasjonssjefen ved det svenske hoffet, var tirsdag gjest i programmet «Det kungliga bröllopet» på SVT, og Eldh fikk da spørsmål om hun hadde noen nyheter å komme med.

Informasjonssjefen kunne da avsløre at Victoria og Daniel nå har bestemt seg for hvem som blir brudepiker og brudesvenner i lørdagens store feiring, og at det totalt blir ti barn som skal følge Victoria opp og ned kirkegulvet.
 
Hvem disse ti er, ville ikke Eldh avsløre, men svenske Expressen hevder de med sikkerhet vet hvilke barn det er snakk om, og norske prinsesse Ingrid Alexandra (6), som har Victoria som fadder, er da en av dem, melder avisen.

I tillegg til kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marits datter, skal flere av Victorias gudbarn være med i brudefølget, deriblant Prins Christian av Danmark (5), prins Konstantin Alexios (11) av Hellas, og prinsesse Catharina-Amalia (6) av Nederland.

Også brudens kusine og gudbarn Vivien Sommerlath (14) er med i følget, samt Leopold Lunden Sommerlath (7), som også er et gudbarn.
 
Daniel Westlings familie skal også være representert i følget, da av hans søsters døtre - Vera (6) og Hedvig Blom (11).

Sist, men ikke minst er 11 år gamle Friherrinan Madeleine von Dincklage (11), som er gudbarn av Victoria, samt Ian de Geer (8) - barnebarnet til prinsesse Desirée.

Det er lite overraskende at den svenske tronarvingen velger fadderbarn/gudbarn som brudepiker/svenner til den store dagen. Det er nemlig kongelig tradisjon.

Og vår egen Ingrid Alexandra har lenge vært en av dem ekspertene mener ville tre ned kirkegulvet med Victoria.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - De kongelige bryllupsskandalene