Prins Harry og prins William:

- Ingen planer om å møtes

Forholdet mellom brødrene skal fremdeles være iskaldt.

GJENFORENING: Brødrene møtes for første gang på over to år, men skal ikke ha noen planer om å tilbringe tid sammen alene. Foto: AFP/NTB
GJENFORENING: Brødrene møtes for første gang på over to år, men skal ikke ha noen planer om å tilbringe tid sammen alene. Foto: AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag denne uken var det 70 år siden dronning Elizabeth (96) inntok den britiske tronen, og med det var en fire dagers feiring av dronningens platinajubileum i gang.

Parader, konserter og store pikniker er bare noe av det monarken blir feiret med.

Noe som gjør jubileet ekstra spesielt, er at både prins Harry (36) og hertuginne Meghan (40) nå er på plass for å være med på feiringen. Ifølge Sky News har ikke de to blitt sett sammen offentlig i Storbritannia siden de ga fra seg sine kongelige plikter i januar 2020.

JUBILEUM: Dronning Elizabeth (96) feirer platinajubileum. Torsdag var det 70 år siden hun inntok den britiske tronen. Vis mer

Blir gjenforent

Torsdag dukket det opp bilder av at de to er på plass, men ifølge Page Six har de ikke tatt seg tid til å møte prins William (39) og hertuginne Kate (40).

De tidligere «Fab Four», som utenlandsk presse kaller dem, blir imidlertid gjenforent fredag, melder Page Six. Det er da ventet at de skal være sammen i St Paul's katedral, og det vil da være mer enn to år siden sist gang de fire var sammen.

DEMONSTRANTER: Under den fire dager lange feiringen av dronning Elizabeths (96) platinajubileum ble flere demonstranter ført vekk av politiet i starten av militærparaden. Video: Sky News. Vis mer

Forrige gang de var sammen, var i mars 2020, bare dager før prins Harry og hertuginne Meghan flyttet til USA.

Ifølge Page Six er forholdet mellom de to brødrene fremdeles iskaldt.

- Ingen planer

- For øyeblikket ser det ikke ut som at Harry og Meghan og William og Kate, kommer til å møtes bare de, i løpet av jubileumsfeiringen, har en kilde uttalt til avisen.

- Det er definitivt ingen planer for øyeblikket, fulgte kilden opp.

FANGET PÅ KAMERA: Denne kommentaren fra dronning Elizabeth skapte stor oppmerksomhet. Foto: PA Media. Reporter: Jostein Sletten / Dagbladet TV Vis mer

Dette kan bety at barna til prins William og hertuginne Kate ikke får muligheten til å tilbringe tid sammen med barna til prins Harry og hertuginne Meghan.

Lilibet, Harry og Meghans andre barn, har sin aller første bursdag førstkommende søndag og kommer derfor til å bli feiret i Storbritannia.

Ifølge Page Six skal Lilibet feires sammen med dronningen på Windsor Castle, men da er William og Kate i Wales, og skal dermed ikke feire niesen sin.

LES OGSÅ: Prinsen (4) stjal showet: - Sjarmerende!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer