- Ingen kongelige tilstede på slottet under brannen

Informasjonssjefen ved slottet avkrefter at medlemmer av kongefamilien ble evakuert.

STÅR STØTT: Slottet i Oslo har ligget på enden av Karl Johans gate siden 1825. - Det er et spesielt objekt som er viktig å ivareta, sier Trond Hansen, fungerende brigadesjef i brannvesenet, til Seoghør.no. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STÅR STØTT: Slottet i Oslo har ligget på enden av Karl Johans gate siden 1825. - Det er et spesielt objekt som er viktig å ivareta, sier Trond Hansen, fungerende brigadesjef i brannvesenet, til Seoghør.no. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag formiddag ble det full utrykkning til det kongelige slottet i Oslo, da røyking av fisk ikke gikk helt etter planen.

- Ja, jeg kan bekrefte at det var røyking av fisk som gjorde utslaget. Slik det alltid er i slike situasjoner varslet en brannalarm brannvesnet, og bygningen ble evakuert. Det var en helt normal prosedyre, forteller informasjonssjef Sven Gj. Gjeruldsen til Seoghør.no.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Ifølge politiets Twitter-side var det to personer som ble evakuert fra slottet, men han avkrefter overfor Seoghør.no at medlemmer fra kongefamilien var tilstede på slottet under brannutrykningen.

- Nei, hvis det er kongelige du tenker på, så kan jeg avkrefte at de to personene var det, sier han videre til Seoghør.no

Til Seoghør.no forteller fungerende brigadesjef i Oslo Brannvesen, Trond Hansen, at det var totalt syv enheter, med 18 mann som rykket ut.

- Det ble røyket laks på kjøkkenet, og det ble rett og slett litt mye røyk. Slottet er et spesielt objekt som er viktig å ivareta. Nå har vi satt igang ventilasjonsanlegget, og jobber med å få ut røyken.

VINN FLOTTE PREMIER - SE VÅR JULEKALENDER HER


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer