Ilddåp for Mette-Marit

Kronprinsessen får sin store ilddåp i august. Da skal hun på FN-oppdrag for AIDS-saken.

<strong>STOR JOBB:</strong> Mette-Marit er spesialmedarbeider for FN i AIDS-saken. Foto: All Over Press
STOR JOBB: Mette-Marit er spesialmedarbeider for FN i AIDS-saken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mette-Marits store ildprøve...

Norges unge kronprinsesse får sin første store oppgave som FNs spesialmedarbeider for AIDS-saken når hun i august deltar ved en stor internasjonal AIDS-konferanse i Toronto i Canada, der man ifølge arrangørene venter storinnrykk av hele 20 000 deltagere fra hele verden.

Konferansen starter 13. august - og varer frem til 18. august. Kronprinsesse Mette-Marit får selskap av ektemannen kronprins Haakon på turen - og de to skal delta ved en rekke forelesninger, møter og "workshops". Mette-Marit skal også holde minst et innlegg under konferansen...

Blant andre kjente deltagere ved konferansen finner man ifølge arrangørene de to tidligere presidentene Bill Clinton og Mary Robinson - samt Bill Gates og Richard Gere.

Mette-Marit har hittil vist størst engasjement for de fattigste. Men nå er det hennes rolle som spesialmedarbeider for AIDS-saken som får fokus.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer