Prins Harry og hertuginne Meghan:

Ikke velkomne

Prinseparet vil angivelig ikke motta en invitasjon til kongefamiliens tradisjonelle julefeiring.

IKKE INVITERT: Mens prinsesse Kate og prins William skal feire jul med resten av kongefamilien, er ikke prins Harry og hertuginne Meghan velkomne. Foto: Chris Jackson / Pa Photos / NTB
IKKE INVITERT: Mens prinsesse Kate og prins William skal feire jul med resten av kongefamilien, er ikke prins Harry og hertuginne Meghan velkomne. Foto: Chris Jackson / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Juletiden begynner å nærme seg, og flere har kanskje allerede begynt å legge planer for hvordan høytiden skal feires. For de ulike kongefamiliene er det flere begivenheter som er bundet av tradisjoner mange år tilbake i tid, men også tradisjoner kan brytes.

Flere internasjonale medier melder nemlig at julefeiringen for den britiske kongefamilien vil se veldig annerledes ut i år enn tidligere år. Endringene kommer etter en familiekonflikt som virker å bare bli større og større.

Prins Harry og Meghan overrasket på basketkamp i Los Angeles. Video Tiktok / Rød Løper Vis mer

Tradisjonelt sett pleier kongefamilien å gå i kirken sammen på julemorgen, for å deretter spise julelunsj på Sandringham House. Ifølge ITV News er det gjestelisten til lunsjen som dette året vil se ganske annerledes ut.

For første gang vil visstnok mange medlemmer av dronning Camillas (76) familie inkluderes. Kong Charles' (75) yngste sønn, prins Harry (39), og hans familie er derimot ikke velkomne, ifølge nettstedet.

The Times har også omtalt den kongelige julefeiringen, og skriver at prinseparet «ville elsket å feire jul i Storbritannia», men at de ikke er invitert.

ØDELAGT: Prins Harry avslører detaljer om slåsskampen han hadde med broren sin prins William i talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert». Video: Pluto TV Vis mer

The Telegraph skriver at de har fått opplysninger fra kilder om at prins Harry og hertuginne Meghan (42) gladelig takker ja til en invitasjon om å feire jul i førstnevntes hjemland, og at det er høyst usannsynlig at de kommer til å avslå et eventuelt tilbud.

Også Daily Mail har fått opplysninger fra kilder rundt den britiske julefeiringen, og hevder at det er «uaktuelt» at Harry og Meghan får komme.

LES OGSÅ: - Forholdet kan ikke reddes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer