I NORGE: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er i Hemsedal på skiferie med Estelle. Tysk blad mener hun bør besøke søsteren i New York. Foto: All Over
I NORGE: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er i Hemsedal på skiferie med Estelle. Tysk blad mener hun bør besøke søsteren i New York. Foto: All OverVis mer

Ikke tid til Madeleines baby?

Tysk magasin undrer seg over Victorias Norges-ferie.

SEOGHØR.NO: Den svenske kongefamilien er godt stoff i tysk presse, og ettersom dronning Silvia er født i Tyskland følger innbyggerne i landet spesielt godt med på den svenske kongefamilien.

Tysk presse har i flere måneder skrevet side opp og side ned om prinsesse Madeleines forestående fødsel, og i helgen hadde både aviser og nettsteder oppdatering etter fødselen i New York.

Det tyske bladet bunte har imidlertid bitt seg merke i at kronprinsesse Victoria og prins Daniel har tatt med seg lille Estelle til Hemsedal fremfor å besøke Madeleine og den nye prinsessen i USA.

Saken fortsetter under faksimilen

SPØRSMÅLSTEGN: Bunte setter et stort spørsmålstegn rundt kronprinsesse Victorias prioriteringer. Foto: Faksimile Bunte
SPØRSMÅLSTEGN: Bunte setter et stort spørsmålstegn rundt kronprinsesse Victorias prioriteringer. Foto: Faksimile Bunte Vis mer

Se og Hør kan i dagens papirutgave bringe ferske eksklusive bilder fra den svenske kronprinsfamiliens hyttetur til Hemsedal.

Slottet vil ikke kommentere

Under overskriften «Ikke tid til Madeleines baby?» har bladet en lang artikkel hvor de undrer seg over hvorfor kronprinsesse Victoria har tatt med familien på skiferie til Norge istedenfor å sporenstreks dra til New York for å møte søsteren og hennes lille prinsesse.

De har også kontaktet kommunikasjonsavdelingen ved det svenske hoffet, som ikke ønsker å kommentere når Victoria skal besøke søsteren.

Det er imidlertid ikke første gang tysk presse skriver saker som er litt på kanten - i forrige uke mente en ekspert at kronprinsesse Mette-Marit hadde tuklet med ansiktet sitt.

LES OGSÅ: Viser fram babyen for første gang