Chris O'Neill:

Ikke skjedd på seks år

Prinsesse Madeleines ektemann overrasker.

DELTAR: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill er selvskrevne gjester når kong Carl Gustaf feirer 50 år på tronen. Foto: Shutterstock/NTB
DELTAR: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill er selvskrevne gjester når kong Carl Gustaf feirer 50 år på tronen. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I disse dager er prinsesse Madeleine av Sverige (41) tilbake i hjemlandet i forbindelse med feiringen av hennes far kong Carl Gustaf (77), som denne uken feirer 50 år på tronen.

Med seg fra USA har hun ektemannen Chris O'Neill (49) og deres tre barn prinsesse Leonore (9), prins Nicolas (8) og prinsesse Adrienne (5).

Tilbake

I forbindelse med kongens store feiring, har en rekke detaljer allerede blitt kjent for offentligheten, blant annet hvilke andre kongelige som står på gjestelisten. Det gjør kong Harald (86) og dronning Sonja (86).

Ifølge det svenske kongehusets program, får prinsesse Madeleine og Chris O'Neill noen hektiske dager i Sverige.

- BLIR OVERSKRIFTER: Kongehusekspert i Se og Hør, Caroline Vagle, om bryllupsplanene til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett. Reporter: Klaus Fjellro Vis mer

Likevel er det spesielt gallamiddagen på fredag som nå får mye oppmerksomhet for paret.

BilledBladet skriver nemlig at dette blir O'Neills første gallamiddag på hele seks år.

På programmet står også forestilling i Drottningsholms slottsteater og gudstjeneste. Chris O'Neill står også oppført på disse punktene.

Comeback

Tidligere i år overrasket også 49-åringen også under Sveriges nasjonaldag.

Da den svenske kongefamilien tok plass i kortesjevognene for å sette kursen mot Djurgården og den høytidelige nasjonaldagsfeiringen på Solliden på Skansen, var det O'Neill som skapte overskrifter.

Prinsesse Märtha Louise var blant dem som dukket opp på en motevisning i anledning Oslo Runway onsdag 16. august. Video: Nora Skavhaug/Rød Løper. Reporter: Anita Kristiansen Vis mer

Sist han deltok på nasjonaldagsfeiringen var i 2018.

Neste år flytter prinsessefamilien til Sverige. De har de siste åra vært bosatt i USA.

LES OGSÅ: Røper: Dro dit før sommeren

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer