Fyrstinne Charlene:

Ikke skjedd på over ett år

Overrasket med sin første offentlige opptreden etter sykdomsmarerittet.

OFFENTLIG: Lørdag gjorde fyrstinne Charlene sin første offentlige opptreden siden før sykdomsmarerittet. Foto: Splash News / NTB
OFFENTLIG: Lørdag gjorde fyrstinne Charlene sin første offentlige opptreden siden før sykdomsmarerittet. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For fyrstinne Charlene (44) av Monaco har det siste året vært sterkt preget av sykdom og lange perioder atskilt fra sin ektemann, fyrst Albert (64), og tvillingene Gabriella og Jacques (7).

Det hele startet under et besøk i Sør-Afrika, fyrstinnens hjemland, i mai i fjor. Der ble hun innlagt og operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon, noe som hindret henne i å returnere til Monaco.

Lørdag dukket imidlertid hele familien opp på billøpet Monaco E-Prix, noe som markerte Charlenes første offentlige opptreden på over ett år.

Det skriver People.

Ventet i mange måneder

Ifølge nettstedet tok 44-åringen del i premieutdelingen, samt poserte velvillig for fotografene som hadde møtt opp.

En lokal avis skal ha skrevet at Charlenes retur til offentligheten var en «begivenhet som hadde vært ventet i fyrstedømmet i mange, mange måneder», melder People.

Kongehuset har vært sparsomme på å gi detaljer rundt hvor og hva slags legehjelp Charlene har fått, men så sent som i mars ble det kjent at hun skulle returnere til Monaco etter et fire måneder langt opphold på en sveitsisk klinikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.