Fyrstinne Charlene:

Ikke skjedd på over ett år

Overrasket med sin første offentlige opptreden etter sykdomsmarerittet.

OFFENTLIG: Lørdag gjorde fyrstinne Charlene sin første offentlige opptreden siden før sykdomsmarerittet. Foto: Splash News / NTB
OFFENTLIG: Lørdag gjorde fyrstinne Charlene sin første offentlige opptreden siden før sykdomsmarerittet. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For fyrstinne Charlene (44) av Monaco har det siste året vært sterkt preget av sykdom og lange perioder atskilt fra sin ektemann, fyrst Albert (64), og tvillingene Gabriella og Jacques (7).

Det hele startet under et besøk i Sør-Afrika, fyrstinnens hjemland, i mai i fjor. Der ble hun innlagt og operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon, noe som hindret henne i å returnere til Monaco.

Lørdag dukket imidlertid hele familien opp på billøpet Monaco E-Prix, noe som markerte Charlenes første offentlige opptreden på over ett år.

Det skriver People.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet Kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

Ventet i mange måneder

Ifølge nettstedet tok 44-åringen del i premieutdelingen, samt poserte velvillig for fotografene som hadde møtt opp.

En lokal avis skal ha skrevet at Charlenes retur til offentligheten var en «begivenhet som hadde vært ventet i fyrstedømmet i mange, mange måneder», melder People.

Kongehuset har vært sparsomme på å gi detaljer rundt hvor og hva slags legehjelp Charlene har fått, men så sent som i mars ble det kjent at hun skulle returnere til Monaco etter et fire måneder langt opphold på en sveitsisk klinikk.

UT PÅ TUR: I anledning prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsdag delte kongehuset en ny video av familien på skitur. Video: Kongehuset Vis mer

I slutten av februar kunne Albert dele en gladnyhet om kona.

- Fyrstinne Charlene har det mye bedre nå, og jeg håper hun vil være tilbake i fyrstedømmet veldig snart, sa Albert den gang til avisa Monaco-Main, gjengitt av People.

Tobarnsmora ble innlagt på et behandlingssenter i november i fjor, bare få dager etter at hun kom tilbake til fyrstedømmet etter å ha vært borte i seks måneder.

LES OGSÅ: Avslører vill regning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer