Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill:

Ikke skjedd på flere år

Prinsessen og familien overrasker.

BOR UTENLANDS: Prinsesse Madeleine, Chris O'Niell og barna har siden 2018 bodd i Florida. Her med prinsesse Leonore. Foto: Tim Rooke / REX / NTB
BOR UTENLANDS: Prinsesse Madeleine, Chris O'Niell og barna har siden 2018 bodd i Florida. Her med prinsesse Leonore. Foto: Tim Rooke / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

6. juni markeres nasjonaldagen i vårt naboland Sverige, noe som naturligvis skal feires. Blant det som skal foregå på den store dagen er en direktesending på den svenske TV-kanalen SVT.

Tradisjonen tro vil kongefamilien dukke opp.

Nytt for dette året er at både prinsesse Madeleine (40) og hennes ektemann Chris O'Neill (48) også vil være til stede. Det skriver Svensk Damtidning.

Madeleine, Chris og barna Leonore (9), Nicolas (7) og Adrienne (5) har bodd i utlandet i en årrekke, og har siden 2018 bodd i Florida i USA - Chris' hjemland.

Tidligere i år ble det derimot kjent at familien vender tilbake til prinsessens hjemland, og ankomsten er satt til august. Etter planen skal prinsesse Leonore og prins Nicolas begynne på skolen til høsten, mens prinsesse Adrienne begynner på førskolen.

Familien tar i tillegg turen i anledning nasjonaldagen, noe som ikke har skjedd siden 2018. Madeleine tok turen i 2019, da uten ektemannen.

Da coronapandemien herjet de påfølgende årene, ble det naturligvis vanskeligere å reise frem og tilbake over Atlanteren, men også i fjor uteble de fra feiringen.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/1 mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer