Ikke redd for nytt Madcon-tyveri

Slottet frykter ikke at festivalgjestene tar med seg minner hjem.

SAMMEN FOR EN GOD SAK: Kronprinsparet fronter Norads konkurranse "NM i bistand" - og oppfordrer ungdom til å engasjere seg i utviklingsspørsmål. Foto: NTB scanpix
SAMMEN FOR EN GOD SAK: Kronprinsparet fronter Norads konkurranse "NM i bistand" - og oppfordrer ungdom til å engasjere seg i utviklingsspørsmål. Foto: NTB scanpix Vis mer
SEOGHØR.NO: Denne helgen arranger Mette-Marit festival på Skaugum. Ifølge Slottet vil 220 gjester vil innta kronprinsparets gård i Asker lørdag og søndag, og de skal bo i telt, campingbil og i campingvogner, slik Se og Hør tidligere har omtalt. Kronprinsparet skal også bo i telt, mens kongen og dronningen skal bo på Bygdø kongsgård.

Under prinsesse Märthas 40-årsfeiring på Slottet for halvannet år, var det manko på glass og servise da oppvasken var ferdig dagen derpå. Blant annet hadde rap-stjernen Tshawe Baqwa i Madcon rappet med seg et glass med kongelig monogram hjem fra festen, etter å ha underholdt med «Beggin» og «Glow» - så krystallkronene klirret.

Det fortalte han om selv, i et intervju med Dagbladet.

- Da jeg bestilte en shot i baren, fikk jeg et krystallglass. Det tok jeg med meg hjem. DJ-en vår stjal en tallerken. Det sier litt om hvor stort dette var for oss, sa Tshawe etter festen.

Supergruppa har også uttalt at de aldri kommer til å bli invitert igjen - og at de opptrådte i joggedress.

Denne gangen skal det brukes i hovedsak brukes bestikk og servise som er samlet inn fra venner og ansatte. Og Slottet frykter ikke nye tyverier av andre ting i denne 40-årsfeiringen.

- Dere er ikke redde for at det samme skal skje denne gangen?

- Jeg ligger ikke våken om nettene og lurer på det, sier Slottets informasjonssjef Marianne Hagen til Se og Hør.


LES OGSÅ: Babyen klommer snart