Hertuginne Meghan:

- Ikke ønsket av Charles

Prins Harry skal ha fått klar beskjed av sin egen far om ikke å ta med Meghan til Balmoral.

UTEBLE: Både hertuginne Kate og hertuginne Meghan ble hjemme mens ektemennene dro til Balmoral for å ta farvel med dronning Elizabeth. Foto: Chris Jackson/PA Photos/NTB
UTEBLE: Både hertuginne Kate og hertuginne Meghan ble hjemme mens ektemennene dro til Balmoral for å ta farvel med dronning Elizabeth. Foto: Chris Jackson/PA Photos/NTB Vis mer
Publisert

Da det torsdag forrige uke ble kjent at dronning Elizabeths (96) nærmeste var på vei for å samles i Balmoral-slottet i Skottland, var det mange som ante at dronningens siste stund var kommet.

Samtidig som hennes fire barn og flere barnebarn tok turen, ble det kjent at verken hertuginne Kate (40) eller hertuginne Meghan (40) var med. Førstnevnte ble hjemme med barna - mens grunnen til Meghans fravær fortsatt ikke vites.

BBCs kongehuskorrespondent Nicholas Witchell trakk imidlertid raskt slutningen til at hertuginnen ikke var invitert. Nå hevdes det nok en gang at Meghan ikke var velkommen til å ta et siste farvel med dronning Elizabeth.

- Charles sa nei

En kilde The Sun har snakket med, hevder at det verken var prins Harry eller hertuginne Meghans beslutning at hun skulle bli igjen i London.

Tvert imot skal det ha vært kong Charles'.

- Charles fortalte Harry at det ikke var riktig eller passende at Meghan skulle være med til Balmoral i et så trist øyeblikk, hevdet kilden overfor avisen.

Charles skal videre ha forsvart det hele med Kates fravær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.