Prins William og hertuginne Kate:

- Ikke gi henne idéer

Prins William kom med flere spøkefulle kommentarer da han besøkte et sykehus sammen med hertuginne Kate.

FJERDE BARN?: Tidligere har flere medier meldt at prins William og hertuginne Kate planlegger et fjerde barn. Foto: Dominic Lipinski/ Pa photos/NTB
FJERDE BARN?: Tidligere har flere medier meldt at prins William og hertuginne Kate planlegger et fjerde barn. Foto: Dominic Lipinski/ Pa photos/NTB Vis mer
Publisert

I løpet av de snart elleve årene som mann og kone har prins William (39) og hertuginne Kate Middleton (40) fått tre barn. Tronarvingen prins George (8), prinsesse Charlotte (6), og minstemann prins Louie (3) - i henholdsvis 2013, 2015 og 2018.

I februar i fjor meldte Us Weekly at det kongelige paret ønsket å utvide barneflokken. Da skulle paret angivelig være i gang med å prøve på et fjerde barn, og for hertuginnen skal det alltid vært en del av planen å få fire barn.

COMEBACK: Kate Middleton kom sammen med brudepikene til prinsebryllupet i England. Video: AP / Per Ervland/Dagbladet Vis mer

Nettstedet meldte også at Middleton skal ha klart å overtale en litt mer skeptisk prins William.

- Ikke gi henne ideer

Nå hinter derimot prinsen til at planene kan være lagt på is, ifølge Page Six. Under et besøk til Clitheroe Community Hospital i Lancashire.

- Ikke gi kona mi idéer!, skal prinsen ha sagt spøkefullt til de ansatte på sykehuset, da Middleton holdt en baby i armene.

Da hertuginnen leverte det lille jentebarnet tilbake til foreldrene, skal prinsen igjen ha kommet med en kommentar til kona.

- Ikke ta henne med deg!

- Blir påvirket av de minste ting

Middleton har tidligere fortalt People via Josh Macpalce at ektemannen ikke ønsker flere barn.

Prinsen nyter derimot å være far til sine tre barn, og har tidligere snakket om sin personlige vekst etter å ha fått barn.

- Jeg er mye mer emosjonell enn jeg pleide å være, sa prins William i den britiske TV-dokumentaren "When Ant and Dec Met The Prince: 40 Years of the Prince's Trust», melder Page Six.

- Jeg pleide aldri å bli for oppslukt eller bekymret over ting. Men nå blir jeg påvirket av de minste små ting som skjer rundt om i verden i større grad, som far.

Prinsen mistet selv moren, prinsesse Diana, da han bare var 15 år.

- Du innser hvor verdifullt livet er, og det setter det hele i perspektiv. Ideen om å ikke være tilstede for å se barna dine vokse opp er fryktelig, la han til.

LES OGSÅ: Prinsesse Ingrid Alexandra:Spesiell detalj: - Like gammel som prinsessen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer