Prinsesse Märtha Louise:

Ignorerte spørsmål om Durek

Verken Märtha Louise eller Haakon vil svare på spørsmål om familien.

TAUS: Prinsesse Märtha Louise nektet å svare på spørsmål om forloveden Durek Verrett onsdag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louise (50) og hennes forlovede Durek Verrett (47) sitt forhold har vært mye omtalt i mediene.

Verrett har stått for flere omstridte uttalelser, blant annet rundt coronasykdom. Han har blant annet sagt at han ble smittet av viruset under et besøk i Norge, men nektet å la seg behandle.

Nylig uttalte kong Harald (85) seg for første gang om sin kommende svigersønns kontroversielle meninger.

- Vi kommer til å snakke med ham. Det er kulturkollisjon vi merker nå, sa kongen på spørsmål fra NRK og NTB da.

TIKTOK: Durek Verrett slettet en Tiktok-sketsj hvor prinsesse Märtha Louise blir «angrepet». Video: @ShamanDurek / Tiktok Vis mer

Ignorerer spørsmål

Onsdag var prinsessen på plass i Ås for å foreta den offisielle åpningen av Blindeforbundets nye førerhundanlegg, hvor Se og Hør var til stede.

FØRERHUND: Her blir prinsessen, som tilsynelatende later som hun er blind, ledet av en førerhund under den offisielle åpningen av Hundeskolen Veivisere. Foto: Lise Åserud / NTB
FØRERHUND: Her blir prinsessen, som tilsynelatende later som hun er blind, ledet av en førerhund under den offisielle åpningen av Hundeskolen Veivisere. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer

Her fikk hun blant annet prøve seg i rullestol med assistanse av hund, og uttrykket at hun syntes det var veldig fint å få ta del i, og var glad for å være der.

RULLESTOL: Prinsessen prøvde seg i rullestol med hundeassistanse. Foto: Lise Åserud / NTB
RULLESTOL: Prinsessen prøvde seg i rullestol med hundeassistanse. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer

På vei ut unngår hun å svare på NRKs spørsmål om dialogen mellom hennes foreldre og Durek Verret er i gang. Av den resterende oppmøtte pressen var det ingen andre som rakk å stille ytterligere spørsmål.

- Jeg håper at mange, mange hunder får lov til å hjelpe mennesker å bli selvstendige i hverdagen og til å få friheten sin tilbake, sier Märtha Louise istedenfor å svare på spørsmålet, før hun går.

Også kronprins Haakon (49) har vært ute på oppdrag onsdag. Hans tur gikk til Den magiske fabrikken i Tønsberg. NRK var tilstede for å snakke med kronprinsen.

NRK skriver imidlertid at deres intervju med kronprinsen ble avbrutt da deres reporter skulle stille spørsmål om dialogen mellom Verrett og kongeparet.

Godt forhold til kongen

I et nylig intervju med TV 2 kommenterte imidlertid Verret kongens uttalelser, og fortalte at han har et godt forhold til kongen.

SLIPPER LÅT: Durek Verrett varsler om artistkarriere i en video på Tiktok. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

- Han er klok, har så mye kunnskap, er så snill og sympatisk, og virkelig forstår ting. Vi snakker ut om alt. Han lytter til meg og jeg lytter til ham, sier Verrett til TV 2.

I intervjuet avslører de at de ennå ikke har snakket med kong Harald om uttalelsen om kulturkollisjon.

- Jeg stoler på hva han sier, og jeg vet at vi kommer til å snakke om ting, sier Verrett.

Märtha Louise understreker at de er en familie som mener det er viktig å snakke sammen.

LES OGSÅ: Avslører: Sykdom ødela helgen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer