Hertuginne Meghan:

Ignorerte farens bursdagsgave

Hertuginnen fyte 40 år denne uken.

40 ÅR: Da Thomas Markle sendte bursdagsgave til hertuginne Meghan, skal hun ha ignorert det. Det forteller faren i et intervju. Foto: Tim Stewart / Splash / NTB
40 ÅR: Da Thomas Markle sendte bursdagsgave til hertuginne Meghan, skal hun ha ignorert det. Det forteller faren i et intervju. Foto: Tim Stewart / Splash / NTB Vis mer
Publisert

Helt siden romansen mellom prins Harry (36) og den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (40) ble kjent, har Meghans far, Thomas Markle (77), vært litt av en urokråke.

Han har til stadighet uttalt seg om det ødelagte forholdet med datteren, og om at han føler seg urettferdig behandlet av hertuginnen. Forholdet er nå som kjent iskaldt.

Da hertuginne Meghan tidligere denne uken fylte 40 år, valgte han imidlertid likevel å sende henne en liten oppmerksomhet på den store dagen.

Det skal ikke ha falt i god jord.

RASER: Piers Morgan sluttet i programleder-jobb etter heftig kritikk av hertuginne Meghan. Nå har han gitt sitt første intervju siden da. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Rosebukett

Det er nemlig helt tydelig at en blomsterbukett ikke kan reparere det skakkjørte far og datter-forholdet.

I et intervju med TMZ forteller 77-åringen at han sendte en bukett med roser til datteren på 40-årsdagen, men at han ikke har mottatt noen takk enda.

Buketten skal ha bestått av et dusin røde roser, med to gule roser i midten - som representerte hertugparets to barn, Archie (2) og Lilibet (2 md.). På en lapp forteller han at han skrev «Ønsker deg en fin bursdag og lysere dager».

77-åringen forteller også til tabloidnettstedet at han ønsker å være en del av barnebarnas liv, men at det er er greit for ham at hertuginnen ikke svarte på gaven.

ALDRI SNAKKET OM FØR: Thomas Markle skal snakke om ting han aldri har snakket om før i «60 minutes». Video: CBS Vis mer

Truet med søksmål

At Markle ønsker et bedre forhold med barnabarna sine, er ingen hemmelighet. Tidligere denne sommeren gikk han imidlertid så langt som å true hertugparet med rettssak for å få det til å skje.

KJØLIG FORHOLD: Hertuginne Meghan og faren, Thomas Markle, har ikke hatt kontakt på flere år. Her avbildet da hertuginnen var baby. Foto: Privat / Splashnews / NTB
KJØLIG FORHOLD: Hertuginne Meghan og faren, Thomas Markle, har ikke hatt kontakt på flere år. Her avbildet da hertuginnen var baby. Foto: Privat / Splashnews / NTB Vis mer

I et tv-intervju med Fox News truet han nemlig med å ta Meghan og Harry til retten - om ikke de lar ham se barnebarna sine.

- Rettssystemet i California får se på mine muligheter til å se mine barnebarn i svært nær fremtid, var blant det han sa i intervjuet.

I det mye omtalte intervjuet hertugparet gjorde med Oprah Winfrey i mars mente Meghan at faren har «forrådt» henne og at hun anså det som vanskelig med en forsoning.

Bakgrunnen skal være at faren har opprettholdt sin kontakt og sitt samarbeid med journalister og paparazzi-fotografer.

SNAKKER UT: Thomas Markle snakker ut etter intervjuet med Harry og Meghan. Video: ITV Vis mer

- Vil ha et bilde av Archie

Det var heller ikke første gang Markle offentlig har bedt om å få møte barnabarna.

Fire måneder etter at lille Archie ble født gikk han ut mot paret. I et stort intervju med Daily Mail fortalte hertuginnens far at han var lei seg og at han følte seg sveket.

- Hvorfor får jeg ikke møte mitt barnebarn?, spurte han i avisen.

- Jeg skulle ønske at de kunne sendte et bilde av Archie til meg, så jeg kunne rammet det inn og hengt det på veggen ved siden av et bilde av Meghan. Er det ikke det enhver bestefar ville gjort? Jeg vil gjerne vite om han har den kjente Markle-nesen, sa han videre til storavisen.

LES OGSÅ: - Med stikk mot Harry og Meghan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer