Hertuginne Meghan:

Ignorerte farens bursdagsgave

Hertuginnen fyte 40 år denne uken.

40 ÅR: Da Thomas Markle sendte bursdagsgave til hertuginne Meghan, skal hun ha ignorert det. Det forteller faren i et intervju. Foto: Tim Stewart / Splash / NTB
40 ÅR: Da Thomas Markle sendte bursdagsgave til hertuginne Meghan, skal hun ha ignorert det. Det forteller faren i et intervju. Foto: Tim Stewart / Splash / NTB Vis mer
Publisert

Helt siden romansen mellom prins Harry (36) og den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (40) ble kjent, har Meghans far, Thomas Markle (77), vært litt av en urokråke.

Han har til stadighet uttalt seg om det ødelagte forholdet med datteren, og om at han føler seg urettferdig behandlet av hertuginnen. Forholdet er nå som kjent iskaldt.

Da hertuginne Meghan tidligere denne uken fylte 40 år, valgte han imidlertid likevel å sende henne en liten oppmerksomhet på den store dagen.

Det skal ikke ha falt i god jord.

Rosebukett

Det er nemlig helt tydelig at en blomsterbukett ikke kan reparere det skakkjørte far og datter-forholdet.

I et intervju med TMZ forteller 77-åringen at han sendte en bukett med roser til datteren på 40-årsdagen, men at han ikke har mottatt noen takk enda.

Buketten skal ha bestått av et dusin røde roser, med to gule roser i midten - som representerte hertugparets to barn, Archie (2) og Lilibet (2 md.). På en lapp forteller han at han skrev «Ønsker deg en fin bursdag og lysere dager».

77-åringen forteller også til tabloidnettstedet at han ønsker å være en del av barnebarnas liv, men at det er er greit for ham at hertuginnen ikke svarte på gaven.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.