Hertuginne Kate og prins William:

- I totalt sjokk etter avsløringene

Men ekteparet hadde håpet samtalen kunne blitt holdt privat.

SVÆRT OVERRASKET: Hertuginne Kate og prins William skal ikke ha visst i hvor stor grad prins Harry og hertuginne Meghan slet. Foto: Pa Photos/Paul Grover/the Daily Telegraph/NTB
SVÆRT OVERRASKET: Hertuginne Kate og prins William skal ikke ha visst i hvor stor grad prins Harry og hertuginne Meghan slet. Foto: Pa Photos/Paul Grover/the Daily Telegraph/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et intervju med talkshowdronningen Oprah Winfrey (67) natt til mandag, åpnet hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) opp om en rekke oppsiktsvekkende historier om forholdet til den britiske kongefamilien.

Her kom det blant annet frem at Meghan på et tidspunkt ikke ønsket å leve lenger, samt påstander om bekymringer rundt sønnen Archies (1) hudfarge - fra et medlem av kongefamilien.

Manglende støtte fra det britiske kongehuset i en vanskelig tid, var også noe som ble lagt på bordet, og ikke så overraskende har avsløringene fra det tre timer lange intervjuet skapt store overskrifter verden over.

Tirsdag brøt det britiske kongehuset, med dronning Elizabeth (94) i spissen, tausheten etter den rungende kritikken fra ekteparet.

På vegne av hele kongefamilien uttrykte 94-åringen at de er triste over å høre hvor utfordrende de siste årene har vært for Harry og Meghan.

- Problemene som tas opp, spesielt de som handler om rase, er urovekkende, het det i uttalelsen.

«Føler med dem»

Onsdag skriver US Weekly at prins William (38) og hertuginne Kate (39) ble ille berørt av det urovekkende tv-intervjuet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer