I sorg etter dødsmelding

Dronning Margrethes fetter døde brått.

NORGESVENNER: Grevinne Ruth og grev Flemming sammen med nylig avdøde grev Christian og hans hustru grevinne Anne Dorthe av Rosenborg. Foto: Kgl.Hoffotograf Klaus MØller
NORGESVENNER: Grevinne Ruth og grev Flemming sammen med nylig avdøde grev Christian og hans hustru grevinne Anne Dorthe av Rosenborg. Foto: Kgl.Hoffotograf Klaus MØller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Dronning Margrethes fetter, grev Christian av Rosenborg, er død. Det melder det danske hoffet i en pressemelding.

Christian er Margrethes fetter, og han etterlater seg kone og tre barn.

Det ble for kort tid siden kjent at fetteren hadde fått kreft i halsen.

Han ble innlagt på sykehus forrige uke, og hans hustru forteller at han var klar over at han kom til å dø.

- Akkurat nå er jeg helt tom. Christian og jeg har hatt et fantastisk liv sammen. Han var min beste venn, men nå har han fått fred, forteller grevinne Anne Dorte til danske Billedbladet.

Gevinnen har besøkt sin ektemann på dødsleiet hver eneste dag, men også døtrene Camilla, Josephine og Feodora har tatt farens bortgang svært tungt. De satt hos sin far mesteparten av hans siste dag - men fikk ikke kontakt med ham:

- Far sovnet stille inn, forteller Camilla af Rosenborg. Jeg tror han visste at han skulle dø, forteller Camilla.

LES OGSÅ: Hedret sin avdøde morVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer