Prins Harry og hertuginne Meghan:

- I overkant for William og Kate

Det skjer mye i den britiske kongefamilien for tiden, og ikke alt blir satt like stor pris på.

NY ISFRONT?: Prins William og Hertuginne Kate skal trolig ikke være fornøyd med prins Harry og hertuginne Meghans seneste avgjørelser. Foto: David Hartley/ REX/ NTB
NY ISFRONT?: Prins William og Hertuginne Kate skal trolig ikke være fornøyd med prins Harry og hertuginne Meghans seneste avgjørelser. Foto: David Hartley/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Atter en gang har det blåst opp til full storm rundt prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39), skal vi tro internasjonale medier.

Forrige uke ble nemlig plasteret revet av, da det ble kjent at hertugparet ikke ønsker å returnere til sine kongelige plikter - og dermed fortsetter sitt liv i USA. Det bekreftet Buckingham Palace i en pressemelding.

Det har i ettertid blitt hevdet at beslutningen ikke falt i smak hos flere sentrale medlemmer av familien, spesielt etter ordene prins Harry selv skal ha valgt da han privat orienterte kongefamilien om avgjørelsen.

I tillegg til at «Megxit» nå blir permanent, ble det også nylig varslet at Harry og Meghan skal sitte ned i et lengre intervju med Oprah Winfrey (67).

Heller ikke denne beslutningen skal ha falt i god jord, ifølge US Weekly.

OVERRASKET: Hertuginne Meghan viste seg i en videosnutt for CNN. Dette er hertuginnens første opptreden etter avsløringen om at hun hadde opplevd spontanabort. Video: CNN og Dagbladet TV Vis mer

Ikke fornøyd

Blant dem som angivelig har hevet et par øyenbryn er prins William (38) og hertuginne Kate (39). Ifølge kilder som har uttalt seg til magasinet skal Oprah-intervjuet ha fått begeret til å renne over.

- Dette ble i overkant mye for William og Kate, spesielt i lys av den forferdelige timingen med Philip (prins Philip, dronning Elizabeths ektemann, journ.anm.) på sykehuset, hevder kilden overfor US Weekly, og legger til:

- De er helt forferdet.

Tidligere i februar ble det nemlig kjent at prins Philip (99) var innlagt på sykehus, hvor han siden har oppholdt seg. Det har senere kommet frem at 99-åringen behandles for en infeksjon, og reagerer fint på behandlingen.

- Tøffe uker

Der er ikke bare prins William og hertuginne Kate som er fra seg for tiden. Ifølge US Weekly skal også dronning Elizabeth (94) ha tatt beskjeden om at barnebarnet ikke returnerer til sine kongelige plikter svært tungt.

- Det har vært noen tøffe uker for dronningen, det skal være sikkert, har en kilde fortalt magasinet.

JULETALE: Dronning Elizabeth holder sin årlige juletale på britisk TV, første juledag. Video: AP Vis mer

Det hele skal skyldes flere ting.

- Situasjonen med Harry og Meghan har vært utfordrende, og i tillegg til dette er hun fortvilet over hennes elskede ektemanns helsetilstand, har kilden uttalt.

Men, til tross for at kongefamiliens eldste ligger innlagt på sykehus, ser det ut til at Megxit ikke bare et faktum, men intervjuet med Oprah Winfrey vil også gå som planlagt - noe som trolig også vil kunne påvirke dronningen.

Skal snakke om «alt»

Intervjuet Harry og Meghan er ventet å stille opp i, er nemlig ikke et vanlig hverdagslig intervju.

Heller tvert imot - og overskriftene vil av den grunn være uunngåelig.

Oprah Winfrey har nemlig i en årrekke levert svært eksklusive intervjuer med stjerner som ellers ikke pleier å ta bladet fra munnen, og som regel kommer det en avsløring eller to.

ANERKJENT: Oprah Winfrey har blitt tildelt en rekke titler og priser for sitt arbeid. Nå skal hun intervjue prins Harry og hertuginne Meghan. Foto: David Fisher/ REX/ NTB
ANERKJENT: Oprah Winfrey har blitt tildelt en rekke titler og priser for sitt arbeid. Nå skal hun intervjue prins Harry og hertuginne Meghan. Foto: David Fisher/ REX/ NTB Vis mer

Det er det også ventet å gjøre denne gang - da hertugparet visstnok skal snakke om alt fra det å bli kongelig, til morskap og ekteskap, ifølge Sky News.

I tillegg blir dette det første offentlige intervjuet hertugparet gir etter at de i fjor varslet kongelig exit, og det er ifølge US Weekly ventet at de skal berøre også dette temaet.

CBS har varslet at intervjuet skal sendes allerede 7. mars.

LES OGSÅ: Den mystiske forloveden er avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer