Kronprinsesse Victoria og prins Daniel:

I nærheten av skudd-drama

I helgen ble én person skutt i Ockelbo i Sverige.

BEKREFTER: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel befant seg i nærheten av dramaet i Ockelbo søndag. Foto: Splashnews / NTB
BEKREFTER: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel befant seg i nærheten av dramaet i Ockelbo søndag. Foto: Splashnews / NTB Vis mer
Publisert

Søndag delte svensk politi en pressemelding om at én person var blitt skutt i Ocklebo i Sverige. Ifølge Svensk dam skal en 32 år gammel mann ha vært offer, og han ble ikke livstruet skadd.

Hendelsen skal ha skjedd ved en lokal pizzeria - og ikke langt unna befant Sveriges tronarving seg.

Var i strøket

Det svenske hoffet bekrefter nemlig overfor Svensk dam at kronprinsesse Victoria (45) og prins Daniel (48) ikke var så altfor langt unna da hendelsen fant sted.

– Ja, de var i traktene. Men ikke i umiddelbar nærhet, har Margareta Thorgren, hoffets pressesjef, uttalt overfor nettstedet.

Kronprinsesseparet er ofte i området, da prins Daniels foreldre er bosatt i nettopp Ocklebo. Thorgren vil imidlertid ikke kommentere kronprinsesseparets reaksjoner på skytingen.

Overfor svenske Hänt har hoffet uttalt at familien «har det bra».

Ferie og feiring

I likhet med de fleste andre har også kongefamilien tid til sommerferie. Årlig blir imidlertid kongefamiliens ferie «avbrutt», da Victoria har som tradisjon å markere et nytt år med de såkalte Victoriadagene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.