Maha Vajiralongkorn:

I karantene med 20 «elskerinner»

Den thailandske kongen vekker oppsikt nok en gang.

SKAPER MISNØYE: Kongen av Thailand Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun skal befinne seg i en selvpålagt karantene på et luksushotell i Tyskland. Med seg har han blant annet tjue «elskerinner». Foto: NTB Scanpix
SKAPER MISNØYE: Kongen av Thailand Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun skal befinne seg i en selvpålagt karantene på et luksushotell i Tyskland. Med seg har han blant annet tjue «elskerinner». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kongefamilier verden over har tatt sine forholdsregler som følge av spredningen av det alvorlige coronaviruset. Her til lands følger kongefamilien myndighetenes retningslinjer som resten av befolkningen.

Tar vi turen til Thailand og kong Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun (67) er imidlertid situasjonen en helt annen.

Som mange andre har han besluttet å isolere seg for å unngå coronaviruset, men han er derimot ikke i karantene som folk flest. Den siste måneden har han vært på reise i Tyskland sammen med et stort reisefølge.

Det melder den tyske tabloidavisen Bild.

Vekker stor oppsikt

Kongen har besluttet å gå i en selvpålagt karantene på luksushotellet Grand Hotel Sonnenbichl, hvor 67-åringen rett og slett har booket alle rommene hotellet har å by på.

Hotellet befinner seg i byen Garmisch-Partenkirchen i Tyskland og med seg har han visstnok både tjenere og konkubiner- 20 stykker av sistnevnte.

En konkubine er for øvrig en kvinne som lever i et ekteskapslignende forhold til en mann med høyere sosial status enn seg selv. Konkubine er derfor plassert mellom å være en elskerinne og ektefelle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer