- I hennes alder bør hun ikke jobbe så mye

Prins Harry hyller besteforeldrene i nytt intervju, men er også bekymret.

<strong>HYLLER BESTEFAR:</strong> Prins Harry hyller prins Philip for at han alltid er et steg bak og passer på dronning Elizabeth. Foto: All Over Press
HYLLER BESTEFAR: Prins Harry hyller prins Philip for at han alltid er et steg bak og passer på dronning Elizabeth. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I 64 år har prins Philip (90) levd i skyggen av en av verdens mest berømte kvinner – dronning Elizabeth (85).

I et ferskt intervju hyller prins Harry (27) bestefaren. Harry mener folket kan takke prins Philip for at deres dronning er så populær og aktiv.

- Det at han alltid er ved hennes side er viktig. Jeg tror ikke hun kunne gjort jobben uten ham – spesielt ikke nå med tanke på hvor gamle de er, sier Harry til bladet Radio Times.

Den kongelige julefeiringen fikk et dystert tilsnitt da prins Philip ble lagt inn på sykehus med hjerteproblemer før jul. Nå er han på bedringens vei – til stor glede for hele familien.

Men til tross for sine høye alder, fortsetter både dronningen og ektemannen å jobbe for fullt. Paret representerer, besøker sykehus og tar imot statsbesøk – alltid smilende og i godt humør.

All jobbingen til dronningen bekymrer barnebarnet.

- I hennes alder bør hun ikke jobbe så mye. Men hun står på like mye som før, sier prins Harry.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dronningen måtte feire alene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer