<strong>REPRISE:</strong> Fra v: Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette Marit, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus, dronning Sonja og Kong Harald  hilser på barnetoget utenfor Slottet 17. mai. I dag skal de hilse til folket igjen. Foto: NTB scanpix
REPRISE: Fra v: Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette Marit, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus, dronning Sonja og Kong Harald hilser på barnetoget utenfor Slottet 17. mai. I dag skal de hilse til folket igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer

I dag kan du synge bursdagssang for kongen

Onsdag var det Biber som ble hyllet på Operataket. I kveld kan du være med å feire kongeparet samme sted.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kong Harald feiret 75 år i februar, og i juli er det dronning Sonja sin tur. Som en del av feiringen inviterer regjerningen til fest på Operataket i kveld, hvor både Marit Larsen, Ole Paus, Henning Kraggerud, Envy og Oslo Filharmoniske Orkester skal underholde.

Alle er velkommen, så her det om å gjøre og være førstemann til mølla. Oppmøte for publikum er mellom kl 17.15 og 19.15, og folk bees om å være ute i god tid.

Men kongeparet skal ikke bare feires i kveld. Allerede kl 14 kan du få et glimt av jubilantene og resten av kongefamilien.

Da skal Kongens Garde holde full drilloppvisning på Slottsplassen, og kongefamilien vil se oppvisningen fra ballkongen.

Klokken 16 skal det være festgudstjeneste i Domkirken, før de kongelige drar hjem for å få på finstasen til kveldens store fest.

Klokken 1945 ankommer de kongelige sjøveien, og det blir folkefest og bursdagssang for alle penga!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er du også imponert, Haakon?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer