I bryllup til onkel Espen

Sørlandsbryllup i strålende solskinn!

SMÅ BRYLLUPSGJESTER: Både Ingrid Alexandra og Sverre Magnus var med da kronprinsparet lørdag var gjester i Espen Høibys bryllup på øya Hidra utenfor Flekkejord. Mette-Marit var iført en enkel ermeløs sommerkjole med broderier - og Haakon i ny buna Foto: Erlend Berge
SMÅ BRYLLUPSGJESTER: Både Ingrid Alexandra og Sverre Magnus var med da kronprinsparet lørdag var gjester i Espen Høibys bryllup på øya Hidra utenfor Flekkejord. Mette-Marit var iført en enkel ermeløs sommerkjole med broderier - og Haakon i ny buna Foto: Erlend Berge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kronprinsparet hadde barna med da Mette-Marits bror Espen Høiby (46) og hans Renate Jonassen (32) lørdag ettermiddag ble smidd i hymens lenker i Hidra kirke i brudens hjemtrakter utenfor Flekkefjord.

Og det var et strålende brudepar som etter vielsen tok imot gratulasjoner utenfor den vakre trekirken. Derfra bar det videre til middag og dans på restauranten Isbua, som ligger helt nede ved sjøen.

Espen og Renate har vært sammen i et par år - og traff hverandre i sin tid på jobb. De arbeider nemlig begge i SAS - han som pilot og hun som flyvertinne.

Bryllupet var først planlagt i fjor sommer, men ble utsatt fordi paret da ventet sitt første felles barn. Espen har i tillegg tre barn fra sitt første ekteskap.

Bryllupsfestlighetene i den sørlandske skjærgården startet allerede fredag kveld - med et minicruise for alle de tilreisende gjestene... Både Mette-Marit (33) og Haakon (33) var med på cruiset, men ingen av barna...Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer