Hyllet som superstjerne

Endelig fikk tyskerne se Mette-Marit! Mange hundre begeistrede tyskere var møtt frem utenfor rådhuset i Hamburg for å hylle henne.

STRÅLENDE SMIL: Kronprinsesse Mette-Marit tok seg god tid utenfor rådhuset i Hamburg onsdag. Både før og etter lunsj stoppet hun opp og vinket og smilte til de mange hundre fremmøtte. Og det var nok mange som gikk derfra med et minne for livet.
 Foto: All Over Press, Antony Jones
STRÅLENDE SMIL: Kronprinsesse Mette-Marit tok seg god tid utenfor rådhuset i Hamburg onsdag. Både før og etter lunsj stoppet hun opp og vinket og smilte til de mange hundre fremmøtte. Og det var nok mange som gikk derfra med et minne for livet. Foto: All Over Press, Antony Jones Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mette! Mette! Se - prinsessen!

SEHER.NO: Begeistringen var til å ta og føle på da Norges kronprinsesse onsdag kom for å spise lunsj i rådhuset i Hamburg. En stor folkemengde var møtt frem utenfor den staselige bygningen, som var prydet med norsk flagg for anledningen. Og det ble både jublet og ropt hurra.

BILDESPESIAL: Mette-Marit i Hamburg!

Mange av de fremmøtte hadde faktisk stått oppstilt i mer enn en time allerede, da den kongelige limousinen endelig kom. En lokalavis hadde nemlig dagen før trykket et kart med teksten: "Her kan du se Mette-Marit!"

Vår unge kronprinsesse var tydelig rørt av begeistringen som ble henne til del - og hun ble stående lenge og vel og vinke til alle de fremmøtte før hun gikk inn. Det samme gjentok seg da hun et par timer senere forlot rådhuset.

Og det ble enda mer jubel da Mette-Marit senere på ettermiddagen besøkte Sjømannskirken i Hamburg.

Baby-rykter

Presseoppbudet var enormt over alt hvor Mette-Marit beveget seg i Hamburg. Og steder der tysk presse ikke var invitert, sto de på litt avstand med lange linser. Det skjedde for eksempel både på flyplassen ved ankomsten - og utenfor gjesteboligen første kvelden. Interessen for prinsessen fra det høye nord er nemlig enorm i Tyskland...

Tysk ukepresse har i flere uker allerede nærmest slått fast at Mette-Marit er gravid - i likhet med kronprinsessene i Nederland og Spania. Ja, enkelte mente utrolig nok at det ville bli kunngjort offisielt under besøket...Og baby-spekulasjonene fikk nok trolig bare ny næring under Mette-Marits opphold - både pga de løstsittende klærne hun bar og fordi hun valgte å hvile ut i gjesteboligen i flere timer etter ankomsten tirsdag...

Mette-Marit fikk uventet hjelp mot flyskrekken! Se og Hør Weekend avslører.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer