Hyllet i utlandet

Kronrpinsesse Mette-Marit (39) strålte da hun var hovedgjest på tysk TV i går.

JULEPYNT: En opplagt Mette-Marit kom til et julepyntet Berlin i går. Foto: All Over Press
JULEPYNT: En opplagt Mette-Marit kom til et julepyntet Berlin i går. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mette-Marit (39) er svært populær i Tyskland. Lørdag var hun hovedgjest på den tyske innsamlingsaksjonen «Ein Herz für Kinder» - der hun imponerte alle med å holde en tale på tysk!

Høydepunktet i sendingen var da Mette-Marit fikk utdelt æresprisen «Goldesnes Herz», på grunn av arbeidet hun gjør for barn og unge – spesielt gjennom Kronprinsparets Fond og UNAIDS.

HER KAN DU LESE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Og hun er slett ikke i dårlig selskap - tidligere har britenes prins Harry (28) fått prisen, samt Hollywood-stjerner som George Clooney (51) og Sharon Stone (54).

Dette var kronprinsessen hennes første live-opptreden i landet. Men i motsetning til prinsesse Märtha Louise (41), deltok hun ikke med sang...

Det gjorde derimot Nena, Eros Ramazotti, Placido Domingo - og Kylie Minogue, som også sang på Nobel-konserten i Norge tirsdag.LES OGSÅ: Mette-Marit og Ingrid Alexandra besøker «Julemorgen» på julaften

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer