Charlotte Casiraghi:

Hyllet bestemor Grace Kelly på bryllupsdagen

Se det første bildet fra bryllupet i Monaco.

ROJALT BRYLLYP: Da Charlotte Casiraghi giftet seg i helgen, var det med en helt spesiell gest til den avdøde bestemoren Grace Kelly. Foto: Félix Dol-Maillot / Prince Palace of Monaco
ROJALT BRYLLYP: Da Charlotte Casiraghi giftet seg i helgen, var det med en helt spesiell gest til den avdøde bestemoren Grace Kelly. Foto: Félix Dol-Maillot / Prince Palace of Monaco Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen var det duket for et storslått bryllup i fyrstedømmet i Monaco, da Charlotte Casiraghi (32) giftet seg med filmprodusenten Dimitri Rassam (37). Duoen har vært kjærester siden 2017, og ønsket sitt første barn velkommen til verden i oktober i fjor.

32-åringen er datter av prinsesse Caroline av Hannover (62), som er søsteren til fyrst Albert (61) - som har styrt fyrstedømmet siden hans far døde i 2005.

Charlotte har hatt både opp- og nedturer i kærlighetslivet, og for bare fem måneder siden svirret ryktene om et brudd mellom den kongelige skjønnheten og hennes utkårede. Kort tid etter gikk imidlertid 32-åringen ut og avkreftet ryktene.

Nå er imidlertid all tvil feid til side, og lørdag 1. juni fikk de to hverandre i det som etter alt å dømme var en svært privat seremoni i den herskapelige villaen «Villa La Vigie» med utsikt over Middelhavet utenfor Monacos kyst.

FLOTTE SMYKKER: Charlotte Casiraghi av Monaco hyllet den avdøde bestemoren Grace Kelly på en helt spesiell måte da hun giftet seg i helgen. Foto: NTB Scanpix
FLOTTE SMYKKER: Charlotte Casiraghi av Monaco hyllet den avdøde bestemoren Grace Kelly på en helt spesiell måte da hun giftet seg i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hyllet Grace Kelly

Søndag ble det første offisielle bildet fra bryllupet publisert på fyrstedømmets Facebook-side. Bildet viser et lykkelig brudepar som poserer ved sjøen, klassisk antrukket i hvitt og sort. Mange har også bitt seg merke i en en helt spesiell detalj ved det ferske bildet.

Charlotte har nemlig på seg et helt unikt smykke, som hennes bestemor, den legendariske filmstjernen og senere prinsesse Grace Kelly, fikk i bryllupsgave da hun giftet seg med prins Rainier i 1956. Det skriver People.

Det vakre halskjedet er fra den eksklusive smykke- og klokkeprodusenten Cartier. Det består av tre lag, og er dekket med diamanter. I tillegg til de vakre smykkene, bar bruden en stroppeløs hvit kjole designet av franskmannen John Nolle.

ARVEGODS: Grace Kelly fikk diamantsmykket fra Cartier i bryllupsgave i 1956. Her avbildet i 1963. Foto: NTB Scanpix
ARVEGODS: Grace Kelly fikk diamantsmykket fra Cartier i bryllupsgave i 1956. Her avbildet i 1963. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Grace Kelly var i sin tid en av verdens mest berømte filmstjerner og senere prinsesse av Monaco, før hun døde på tragisk vis i en bilulykke i 1982.

Utsatte bryllupet

For seks måneder siden ble det nygiftede paret foreldre til sitt første barn sammen, da sønnen Balthazar kom til verden. Babyryktene rundt Charlotte begynte å svirre i mars 2018, da hun deltok på det årlige roseballet i Monaco.

Charlotte har sønnen Raphaël (5) fra et tidligere forhold med stand-up-komikeren Gad Elmaleh (47). Dimitri på sin side har en datter med ekskona, modellen Masha Novoselova (34).

SKJULTE MAGEN: Charlotte Casighari skjulte magen med en stor fjærkreasjon da hun var gravid med Balthazar som nå er blitt åtte måneder gammel. Foto: NTB Scanpix
SKJULTE MAGEN: Charlotte Casighari skjulte magen med en stor fjærkreasjon da hun var gravid med Balthazar som nå er blitt åtte måneder gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ryktene om en forlovelse mellom de to ble bekreftet på samme tid som det ble spekulert i om duoen ventet barn, og som følge av graviditeten valgte paret å utsette bryllupet. Og nå som Balthazar er blitt nesten åtte måneder gammel, var det endelig på tide å bli smidd i hymens lenker for det flotte paret.

Flere forhold

Det er ikke første gang Charlotte skaper overskrifter med brudd og forlovelser. Den vakre 32-åringen har flere forhold bak seg, og har hatt flere menn svirrende rundt seg.

I flere år datet prinsessedatteren Alex Dellal, og mange trodde de to kom til å gifte seg. Ikke lenge etter at hun slo opp med Alex, ble hun sammen med den fransk-marokkanske komikeren og skuespilleren Gad Elmaleh.

TOBARNSMAMMA: Charlotte har sønnen Räphael fra et tidligere forhold, og i oktober 2018 fikk hun sin andre sønn med Dimitri. Foto: NTB scanpix
TOBARNSMAMMA: Charlotte har sønnen Räphael fra et tidligere forhold, og i oktober 2018 fikk hun sin andre sønn med Dimitri. Foto: NTB scanpix Vis mer

Forholdet med sistnevnte vekket oppsikt, da Charlotte ble bonusmamma for Gads sønn fra et tidligere forhold. Det tok ikke lange tiden før Charlotte ble gravid, og i desember 2013 kom Räphael til verden.

Gad ble regnet som et vanlig familiemedlem ved fyrstehuset i Monaco, til tross for at duoen aldri formaliserte forholdet ved å forlove seg. På sensommeren i 2015 gikk de to hver til sitt.

LES OGSÅ: Ærlig om problemene i ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer