Den norske kongefamilien:

Hylles av prins Harry

- Tror ikke de har fått nok ære for det de har gjort.

HYLLES: I et nytt intervju hyller prins Harry den norske kongefamilien. Foto: Lise Åserud / NTB
HYLLES: I et nytt intervju hyller prins Harry den norske kongefamilien. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (38) hyller den norske og nederlanske kongefamilien for deres arbeid med å bekjempe rasisme. Det gjør han i et intervju med ABC News mandag, ifølge The Independent.

Under intervjuet applauderer prinsen kong Harald (85) og den nederlanske kongen Willem-Alexander (55) for å gå foran som et eksempel.

FORSTÅR IKKE: Kong Harald forteller at det har tatt tid å få Durek Verrett til å forstå hvordan det norske kongehuset fungerer. Video: NRK Vis mer

Under samtalen kritiserte prinsen den britiske pressen for behandlingen av hans kone, hertuginne Meghan (41), mens han la merke til stegene de andre monarkene har tatt for å fordømme slik oppførsel i sine respektive land.

Han berømmer blant annet kong Haralds uttalelser for å forsvare Durek Verrett (48), prinsesse Märtha Louises (51) forlovede.

- Jeg gratulerer dem enormt med det. Og jeg tror ikke de har fått nok ære for det de har gjort. Men det er stort. Og det trengs mer av det, sier prinsen i intervjuet.

TIKTOK: Durek Verrett slettet en Tiktok-sketsj hvor prinsesse Märtha Louise blir «angrepet». Video: @ShamanDurek / Tiktok Vis mer

LES OGSÅ: - Skammelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer