Leah Isadora Behn:

Hylles av mamma

Leah Isadora Behn fyller år fredag.

BURSDAG: Leah Isadora Behn fyller 17 år. Prinsesse Märtha Louise hyller datteren. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BURSDAG: Leah Isadora Behn fyller 17 år. Prinsesse Märtha Louise hyller datteren. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag fyller prinsesse Märtha Louises (50) mellomste datter, Leah Isadora Behn, 17 år. I den anledning har prinsessen delt en kjærlig hilsen til bursdagsbarnet.

«Gratulerer med dagen, vakre jenta mi!!» skriver prinsessen innledningsvis til en rekke bilder av datteren.

«Du er et av de absolutt mest fantastiske menneskene jeg vet om. Du er varm, åpen, uredd, engasjert, klok, forkjemper for kvinners rettigheter, har et godt businesshode og -teft, er dedikert og målrettet, har enorm passion for det du holder på med og for klima, er en god venn og samtalepartner og vet hva du vil i tillegg til å ha en god porsjon humor», fortsetter hun, og legger til at det er gode egenskaper å ta med seg videre på veien.

Prinsessen skriver videre at hun er uendelig stolt av den veien Leah har gått, «gjennom alle dype daler og over alle bakketopper».

«Jeg er så glad jeg får lov å gå med deg, og jeg gleder meg skikkelig til fortsettelsen. 17 år skal feires med glede, håp og masse kjærlighet»skriver Märtha Louise avslutningsvis.

PRINSESSEDATTER: Leah Isadora Behn dukket opp på Vixen Awards 2021. Vis mer

Nye steg

Bare dagen før bursdagen, torsdag, delte Leah Isadora selv at hun har tatt nye steg når det gjelder karriere.

«Drømmen går i oppfyllelse», skrev hun til et innlegg på Instagram, samtidig som hun tagget modellbyrået Team Models.

17-åringen dukket også opp på byråets nettsider.

I tillegg er Leah Isadora svært populær i sosiale medier, hvor følgerskaren hennes stadig vokser. Hun har allerede vist at hun har et stort talent innenfor sminke, og er aktiv på blant annet YouTube og TikTok.

OVERRASKER: Märtha Louise dukker opp i en uvant setting i den tredje «Lange Flate Ballær»-filmen. Video: Fra Øverste Hylle Vis mer

I desember i fjor kunne hun også avsløre overfor VG at hun skulle ta et nytt steg i karrieren. Da ble det kjent at hun hadde signert med influenser-managementet Kontent.

- Jeg fikk med en gang en veldig bra følelse da jeg møtte Kontent, og kunne ikke tenkt meg noen bedre å samarbeide med. Nå gleder jeg meg til en ny og organisert start, sa hun til avisen da.

LES OGSÅ: Spesiell detalj: - Like gammel som prinsessen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer