Prins Philip er død:

Hyller prins Philip

Prins Harry og hertuginne Meghan er i stor sorg.

I SORG: Prins William og hertuginne Meghan deler en kort melding etter prins Philips dødsfall. Foto: Ben Stansall / AFP / NTB
I SORG: Prins William og hertuginne Meghan deler en kort melding etter prins Philips dødsfall. Foto: Ben Stansall / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidlig fredag ettermiddag kom den triste beskjeden om at prins Philip, hertugen av Edinburg, hadde gått bort. Dronning Elizabeths (94) store kjærlighet ble 99 år gammel, og rakk dermed akkurat ikke å fylle de magiske 100.

Nå velger også prinsens barnebarn, prins Harry (36) og hans kone hertuginne Meghan (36) å hylle den avdøde prinsen. Det gjør de på sin egen hjemmeside Archewell.

«Til minne om Hans kongelige høyhet hertugen av Edinburgh (1921-2021). Takk for tjenesten, du vil bli svært savnet», skriver paret.

Denne meldingen er det eneste som er synlig for offentligheten på hjemmesiden i skrivende stund.

Minnes prinsen

«Det er med dyp sorg at hennes majestet dronninga kunngjør dødsfallet til sin elskede ektemann, hans kongelige høyhet prins Philip, hertug av Edinburgh», lød det i en pressemelding fra det britiske kongehuset fredag ettermiddag.

I timene etter den triste beskjeden, har flere medlemmer av den britiske kongefamilien hyllet 99-åringen, ifølge People.

Alle de tre offisielle Twitter- og Instagram-kontoene til kongefamilien har endret bilder etter at dødsfallet ble kjent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer