Durek Verrett:

Hyller Norge etter bråket

Durek Verrett nyter tilsynelatende rolige dager i Norge.

I NORGE: Durek Verrett nyter norsk natur og hyller den i nytt innlegg på Instagram. Foto: Lise Åserud / NTB
I NORGE: Durek Verrett nyter norsk natur og hyller den i nytt innlegg på Instagram. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Durek Verrett (47) oppholder seg for tiden i Norge, etter at det nylig ble bestemt at hans forlovede, prinsesse Märtha Louise (51), ikke lenger skal representere kongehuset.

Verrett har med sine uttalelser flere ganger skapt overskrifter i norsk presse - og har gitt uttrykk for at det norske folk ikke bare har tatt ham imot med åpne armer.

Mandag ettermiddag delte han imidlertid en hyllest til Norge på Instagram.

Nyter norsk natur

Til et bilde av ham selv ute i naturen, skriver han åpent om hvordan naturen for ham er terapeutisk.

«Å være i norsk natur hjelper meg å tømme tankene. Det gir meg nye perspektiver. Luften er skarp og ren, naturen er omgitt av høstfarger. Favorittårstiden min gir meg rom til å reflektere og gå inn i meg selv. Det finnes ikke noe bedre enn å være omringet av trær og fjell», skriver han blant annet.

Durek er avbildet foran en rennende bekkefoss, som han selv mener har en sterk symbolikk.

«Fossen symboliserer for meg hvordan vi mennesker hopper ut i alt som hører til livet med kjærlighet, glede, visdom og omsorg. Vi kan virkelig skape overskudd ikke bare for oss selv, men også for andre. Det er det det betyr å pleie livet», avslutter han.

SNAKKER UT: 8. november møtte kongeparet pressen for å snakke ut, etter at de tidligere samme dag sendte ut en pressemelding om at prinsesse Märtha Louise ikke lenger skal representere kongehuset. Video: NRK Vis mer

Trives sammen

Da det forrige uke ble kjent at prinsesse Märtha Louise ikke lenger skal representere det norske kongehuset, inviterte kongeparet pressen til pressekonferanse.

Da kunne de fortelle at det til tross for lange forhandlinger og møter, er god stemning innad i familien. De kunne også informere om at de trives godt i Verretts selskap.

Selv har Verrett uttalt følgende på Instagram om situasjonen:

- Jeg har alltid ønsket å støtte min forlovede og jeg vil at hun skal være lykkelig. Hvis hennes liv har blitt vanskelig på grunn av ting jeg har gjort, var det aldri min intensjon.

LES OGSÅ: «Farmen»-profilen røper ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer