Prins Carl Philip og Dennis Hauger:

Hyller nordmann

Prins Carl Philip er full av lovord om norske Dennis Hauger.

IMPONERT: Prins Carl Philip legger ikke skjul på at han er imponert over det norske stjerneskuddet. Her med kona prinsesse Sofia. Foto: Rune Hellestad/UPI/Shutterstock/NTB
IMPONERT: Prins Carl Philip legger ikke skjul på at han er imponert over det norske stjerneskuddet. Her med kona prinsesse Sofia. Foto: Rune Hellestad/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Dennis Hauger (19) har for alvor blitt et kjent den siste tiden, etter å ha imponert stort i Formel 2. Navnet hans har spredt seg som ild i tørt gress i både inn- og utland, og nå har også svenskene kastet seg på.

Prins Carl Philip, som selv har kjørt rally, er nemlig skråsikker på at Hauger snart blir å se i det gjeveste mesterkapet - Formel 1.

- Det er spennende å følge han, og jeg har fått lære han å kjenne etter å ha kjørt litt med han. Han er superdyktig og kan nå langt, uttaler prinsen til NRK.

OL-VINNER: Freestyle-kjører Birk Ruud var i det lystige hjørnet da Rød Løper pratet med ham før feiringen av prinsesse Ingrid Alexandra i Deichman Bibliotek torsdag 17. juni. Video: Luna Lea Vis mer

- God «totalpakke»

De to møttes under et stjernespekket arrangement i forbindelse med Carrera Cup i Fällfors, skriver NRK.

Prinsen understreker at Hauger har en lysende fremtid, men at den norske fansen må være tålmodige. For tiden ligger racerføreren på femteplass i sammendraget i Formel 2-mesterskapet, og nærmer seg dermed Formel 1 sakte men sikkert.

RACER: Prins Carl Philip er selv en ivrig racerfører. Foto: Jeppe Gustafsson/Shutterstock/NTB
RACER: Prins Carl Philip er selv en ivrig racerfører. Foto: Jeppe Gustafsson/Shutterstock/NTB Vis mer

- Om han fortsetter slik, og ingenting spesielt skjer, tror jeg absolutt det. Det virker som han har en god «totalpakke», sier prinsen.

Gokart-fører Luca Corberi er utestengt fra all motorsport i 15 år. Her ser du hvorfor. Video: Rødt Kort / Ljosland Vis mer

Populært

De aller fleste har fått med seg Netflix-serien «Formula 1: Drive to Survive», hvor man får følge Formel 1-kaoset bak kulissene. Serien har i løpet av få år rukket å bli en av strømmeplatformens mest populære serier.

Med stigende popularitet for Formel 1, har også oppmerksomheten økt for Formel 2 - som hjelper førere på veien til Formel 1.

19-åringen fra Aurskog er medlem av Red Bulls juniorlag.

LES OGSÅ: Om sorgen: - Forandrer deg for alltid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer