Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

Hyller kjærestens familie

- Så takknemlig for å ha dere i livet mitt.

FORELSKET: I et nytt innlegg på Instagram hyller Märtha Louise kjærestens familie. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: I et nytt innlegg på Instagram hyller Märtha Louise kjærestens familie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden før prinsesse Märtha Louise (47) og den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (44) avslørte at de hadde blitt et par, har de ved flere anledninger delt bilder av hverandre i sosiale medier.

Det har med tiden kommet tydelig frem at de betyr svært mye for hverandre, og de tilbringer tilsynelatende mye tid sammen, selv om de i dag har et avstandsforhold.

KVALITETSTID: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett på ferie sammen. Les mer i tirsdagens utgave av Se og Hør. Faksimile: Se og Hør
KVALITETSTID: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett på ferie sammen. Les mer i tirsdagens utgave av Se og Hør. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Mens prinsessen er bosatt her i Norge, bor Durek Verrett i Los Angeles i USA. De har derfor naturligvis tilbragt tid sammen både her og der.

Kjærlighetserklæring

I slutten av juni pleiet de kjærligheten på romantisk tur i USA, og nylig har de to turtelduene også vært sammen i Tyrkia.

Turen er vel dokumentert på begges Instagram-kontoer, og mandag delte Märtha også et innlegg hvor det tydelig kommer frem hva hennes utkårede og hans familie betyr for henne.

«Ny kjæreste, ny kjærlig familie. Så takknemlig for å ha dere i livet mitt», skriver hun blant annet.

«Alltid fantastisk å få oppleve verdens underverker sammen med alle dere», fortsetter hun.

Durek har også ved flere anledninger hyllet kjæresten.

«Når du er forelsket stopper tiden hver eneste gang du ser inn i din utkåredes øyne. Du ser fortiden og fremtiden, en refleksjon av deg selv som reflekteres tilbake fra øynene deres fordi de er i livet ditt for å få frem alle de mest fantastiske og vakre aspektene ved ditt vesen. Når jeg er med Märtha Louise føler jeg at jeg lever i et eventyr», skriver han blant annet til flere bilder av paret.

Under et annet innlegg på Dureks profil har Märtha Louise kommentert «mitt hjem hjemmefra, er alle steder i verden hvor du er».

«Jeg elsker deg, min gudinne», svarte Durek prinsessen.

Fikk bestemme selv

Siden Märtha og Durek slapp den gledelige nyheten om at de var blitt et par, har forholdet deres blitt skrevet opp og ned om i norsk, så vel som internasjonal presse.

Tross trykket fra pressen og andre interesserte har ikke Märtha Louise lagt skjul på sine følelser for den selvutnevnte sjamanen. Paret har delt flere bilder sammen i sosiale medier, og står tilsynelatende støtt sammen gjennom stormen.

I et intervju med bladet Tara fortalte prinsessen nylig om hvor godt det var å selv få bestemme over eget liv og avsløringer da de slapp nyheten om forholdet. Det står ifølge Märtha i kontrast til hvordan det har vært for henne tidligere.

PRINSESSEN: Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett gjestet God Morgen Norge på TV 2 torsdag 16. mai. Video: TV 2 Se hele saken her: https://www.tv2.no/a/10611424/ Vis mer

- Vi kunne velge når, med hvilke ord og hvordan forholdet vårt skulle offentliggjøres. For meg er det en kjempeforskjell i forhold til hvordan det var før. Det er det fine med sosiale medier. Jeg kan bestemme, sa hun, og fortsatte:

- Tidligere følte jeg meg invadert og jeg mistet kraften min i det. Dermed mistet jeg også kontrollen over mitt eget liv. Det var ingenting som var privat.

Kjæresteavsløringen gikk som en farsott i internasjonal presse, og i skrivende stund har innlegget hennes, et bilde med en lengre kjærlighetserklæring, fått over 40 000 likerklikk.

LES OGSÅ: Fikk refs - nå bekrefter hun ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer