Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise:

Hyller kjæresten: - En så kjærlig mor

Durek Verrett holder ikke tilbake på kjærlige ord om prinsessen.

FANT KJÆRLIGHETEN: Amerikanske Durek Verrett kapret prinsesse Märtha Louises hjerte i 2019. Foto: Daryl Henderson/ NTB
FANT KJÆRLIGHETEN: Amerikanske Durek Verrett kapret prinsesse Märtha Louises hjerte i 2019. Foto: Daryl Henderson/ NTB Vis mer
Publisert

På søndag ble mødre over atlanterhavet hyllet og gjort stas på i anledning den amerikanske morsdagen. Den selvutnevnte sjamamanen og amerikaneren Durek Verrett (47) var blant dem som delte noen gode ord.

Verrett er ikke fremmed for å hylle både kjæresten prinsesse Märtha Louise (50) og den norske kongefamillien, og søndag publiserte han en bildekarusell på Instagram med noen velvalgte ord.

- En kjærlig mor

I et Instagram-innlegg publisert på mandag, røper sjamanen at han tok med prinsessen på en nydelig date på morsdagen, før han tok til sosiale medier for å skryte av sin kjære.

«Hun er en så kjærlig mor for døtrene sine, som hun vier 100 prosent av sin sjel og ånd for å se overskride og være sterke, kloke og velbalanserte kvinner i samfunnet», skriver 47-åringen.

Men sjamanen benytter også anledningen til å skrive noen pene ord om prinsessens mor, dronning Sonja (84).

«Takk til dronning Sonja for å være en kreativ, mektig mor som er elegant og full av nåde for å bringe en så mektig leder som prinsesse Märtha Louise inn i livet vårt. Gratulerer med morsdagen til alle kvinner og til alle kvinner og menn som har mødre».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer