SØT PRINSESSE:  Prinsesse Estelle var med på feiringen av Victoriadagen på Øland, hvor den svenske kongefamilien hvert år ferierer om sommeren.
SØT PRINSESSE: Prinsesse Estelle var med på feiringen av Victoriadagen på Øland, hvor den svenske kongefamilien hvert år ferierer om sommeren.Vis mer

- Hvorfor har Estelle seks fingre i Expressen?

Den svenske avisens prinsessebilde overrasket leserne.

SEOGHØR.NO: Mandag trykket den svenske storavisa et bilde av prinsesse Estelle på forsiden - hvor det ser ut som hun har seks fingre.

Bildet fikk flere nok lesere til å sette falukorven i vrangstrupen.

Fotografiet er imidlertid ikke manipulert, men det viser seg at en finger fra Estelles venstre hånd vises på bildet - og det ser dermed ut som prinsessen har seks fingre...

Bildet ble tatt under feiringen av Victoriadagen på Øland, hvor den svenske kongefamilien hvert år ferierer om sommeren.

Det var ikke bare «vanlige folk» som lurte - også leder for det svenske Venstrepartiet, Lars Ohly, spurte på twitter: «Hvorfor har prinsesse Estelle seks fingre på bildet i Expressen?»...

Kronprinsesse Victoria og Daniel har nå fått bygget sitt eget hus på Solliden, like ved foreldrenes slott. Dermed bor kronprinsfamilien bare et minutt unna besteforeldrene dronning Silvia og Carl Gustaf.

Parkanlegget rundt Solliden er vanligvis åpent for publikum, men når kongefamilien oppholder seg der blir parken avstengt, og Estelle får dermed en stor tumleplass i naturskjønne omgivelser.

Victorias søster Madeleine er også på plass på Solliden i år, sammen med ektemannen Chris O`Neill. Trolig tar de følge med prins Daniel og kronprinsesse Victoria når de til helgen kommer til Oslo for å ta del i festlighetene på Skaugum.


LES OGSÅ: Gjestene bedt om å betale underholdning