Hvor mange år det mellom disse bildene av Kate?

Hertuginne Kate strålte i gjenbruk på gallakveld med prins William.

DÉJÀ VU: Da prins William og hertuginne Kate gjestet en veldedighetsgalla onsdag 22. juni (t.h), var Kate iført akkurat samme kjole som hun brukte på en annen veldedighetsgalla 9. juni 2011.  Foto: NTB Scanpix
DÉJÀ VU: Da prins William og hertuginne Kate gjestet en veldedighetsgalla onsdag 22. juni (t.h), var Kate iført akkurat samme kjole som hun brukte på en annen veldedighetsgalla 9. juni 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da hun hadde vært gift med prins William (34) i knapt halvannen måned, tok hertuginne Kate (34) pusten fra alle i en nydelig, blekrosa kreasjon på en gallamiddag i London.

Den glitrende designerkjolen var fra et av Kates favorittmerker, nemlig britiske Jenny Packham.

Og da Kate og prins William var gjester på en gallamiddag forrige uke, nesten nøyaktig fem år etter at Jenny Packham-kjolen gjorde sin debut, valgte den stilsikre hertuginnen å gjenbruke kreasjonen.

Ifølge People kastet hertugparet glans over en gallamiddag som ble arrangert av markien av Cholmondeley og hans kone, Sarah Rose Hanbury, til inntekt for East Anglia's Children's Hospices.

Saken fortsetter under bildet.

I GODT HUMØR: Prins William og hertuginne Kate hilste hjertelig på venneparet marki David Cholmondeley og hans kone Rose da de ankom gallaen på Houghton Hall.  Foto: Splash News
I GODT HUMØR: Prins William og hertuginne Kate hilste hjertelig på venneparet marki David Cholmondeley og hans kone Rose da de ankom gallaen på Houghton Hall. Foto: Splash News Vis mer

Gjorde narr av kokekunstene sine

Hertuginne Kate og prins William var i strålende humør da de ankom Houghton Hall onsdag forrige uke. Barna prins George (snart 3) og prinsesse Charlotte (1) fikk bli hjemme på herregården Anmer Hall, knappe 6 kilometer unna.

Kate, som nok en gang strålte i den blekrosa Jenny Packham-kjolen, spøkte med at prins William virkelig så frem til kveldens gallamiddag.

- William er nødt til å holde ut med mine kokekunster mesteparten av tiden, sa hun til kokkene, som alle var Michelin-kokker ifølge People.

- Det er grunnen til at jeg er så slank, la prins William spøkefullt til.

Og etter alt å dømme kunne hertugparet og de omlag 80 andre gjestene virkelig meske seg på Houghton Hall denne kvelden.

Ifølge People bestod den lekre menyen av lokale råvarer, tilberedt av noen av verdens beste kokker. Blant rettene var ceviche av kamskjell, blekksprutblekk-kjeks med røkelaks fra Morston og hjort fra Houghton med puré av sommernes rødbeter.

Saken fortsetter under bildet.

STRÅLTE: Hertuginne Kate har feiret fem års bryllupsdag og fått to barn med prins William etter at hun brukte Jenny Packham-kjolen første gang. Forrige uke tok hun seg nok en gang flott ut i kreasjonen. Foto: Rex Features
STRÅLTE: Hertuginne Kate har feiret fem års bryllupsdag og fått to barn med prins William etter at hun brukte Jenny Packham-kjolen første gang. Forrige uke tok hun seg nok en gang flott ut i kreasjonen. Foto: Rex Features Vis mer

Går for samme antrekk

Flere utenlandske medier har fått med seg at hertuginne Kate gikk for gjenbruk på veldedighetsgallaen forrige uke.

Nettstedet USA Today mener at Kates kjole er for vakker til «kun å brukes én gang», og berømmer henne for at hun bruker designerskattene sine offentlig flere ganger.

Synes du hertuginne Kate stylet kjolen best i 2011 eller 2016? Gi din mening nederst i saken!

ET Online skriver at hertuginne Kate ser like flott ut i kjolen nå som hun gjorde på ARK-gallaen i London i juni 2011.

Nettstedet påpeker imidlertid at frisyren hennes var annerledes for fem år siden: Den gang gikk hun for utslått hår fremfor en elegant, oppsatt frisyre. Både skoene og vesken er derimot de samme som for fem år siden.

Saken fortsetter under bildene.

STRÅLTE I SAMME KJOLE: I juni 2011 valgte hertuginne Kate utslått hår til Jenny Packham-kjolen sin, mens hun i juni 2016 gikk for en oppsatt frisyre. Legg imidlertid merke til at både skoene og vesken er av helt samme type! Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE I SAMME KJOLE: I juni 2011 valgte hertuginne Kate utslått hår til Jenny Packham-kjolen sin, mens hun i juni 2016 gikk for en oppsatt frisyre. Legg imidlertid merke til at både skoene og vesken er av helt samme type! Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ved begge anledningene har Kate også valgt diskret sminke og relativt enkelt tilbehør til antrekket. Den nydelige Jenny Packham-kjolen er et smykke i seg selv, ettersom den er dekket med paljetter og dekorert med Swarovski-krystaller. Ifølge ET Online har kjolen en prislapp på 38.000 kroner. 

Dette er langt ifra første gang hertuginnen sverger til gjenbruk. På et veldedighetsarrangement i London i november 2013, gjenbrukte hun en Orla Kiely-kjole hun først brukte i februar 2012. 

Og etter at hun ble mamma til prins George, dukket Kate stadig opp i de samme kreasjonene hun brukte før hun ble gravid.

[views:embed:node_embed:block:69433]

LES OGSÅ: Skilles for fjerde gang

Synes du hertuginne Kate stylet kjolen best i 2011 eller 2016? (Avsluttet)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer