- Hvor lenge vil det egentlig vare?

Fyrst Albert og Charlene endelig gift, men mange frykter «forbannelsen».

KYSSET: Charlene og Albert viste seg fram og kysset foran fotografene. Foto: Afp
KYSSET: Charlene og Albert viste seg fram og kysset foran fotografene. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Saken oppdateres med ferske bilder!  SEHER.NO: Fredag klokken 17 var det klart for den borgerlige delen av bryllupet til Fyrst Albert (53) av Monaco og Charlene Wittstock (33).Seremonien fant sted i Tronerommet i det ærverdige Slottet, der det nygifte brudeparet ga hverandre sine ja.Et stort antall nysgjerrige hadde møtt opp for å få et glimt av fyrsten og hans utkårede i Monacos sommervarme, og i Monacos gater sydet det av liv.Klokken 17.50 viste det nygifte paret seg fram for fotografene etter seremonien, og Albert og Charlene kysset og så svært lykkelige ut.Men tross den lykkelige dagen i Monacos historie, er det nå mange som frykter «Monacos forbannelse».«Skandaler og uhell har gjennom 700 år preget Monacos Grimaldi-familie, og mange i Monaco spør seg: Hvor lenge vil dette ekteskapet egentlig vare?», skriver Susanne Johansson i danske Berlingske Tidende.Forbannelsen har sitt utspring allerede i 1297. Det sies at den aller første Grimaldien førte forsvarerne av Monaco bak lyset, ved å kle seg ut som en munk som søkte beskyttelse. Det fikk han, og til gjengjeld drepte han statens forsvarere.Etter det har Grimaldi-familien vært rammet av korte ekteskap, skandaler og uhell.Saken oppdateres med ferske bilder! Bli fan av Seher.no på Facebook her Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Her ankommer Mette-Marit bryllupsfesten

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer