Hertuginne Kate:

Hvor har hun blitt av?

Hertuginne Kate har ikke vist seg offentlig på nesten to måneder.

HVOR ER KATE?: Hertuginne Kate har de siste månedene holdt en svært lav profil. Hun har faktisk ikke vist seg offentlig på mange uker. Her i begynnelsen av juli. Foto: Shutterstock/NTB
HVOR ER KATE?: Hertuginne Kate har de siste månedene holdt en svært lav profil. Hun har faktisk ikke vist seg offentlig på mange uker. Her i begynnelsen av juli. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har det blitt enda lettere å følge de kongelige tett. I tillegg til offentlige bilder, oppdrag og arrangementer, dukker nemlig stadig flere kongelige også opp på kanaler i sosiale medier.

Her får man gjerne ett innblikk i livet bak slottsdørene, ofte til fansens store begeistring, ettersom de færreste vet hvordan det er å leve som kongelig.

Det skal imidlertid også svært lite til for at fansen begynner å klø seg i hodet når de kongelige plutselig ikke viser seg på noen dager.

For hertuginne Kate (39), som er gift med prins William (39), er det tilfellet akkurat nå. 39-åringen har nemlig gått fullstendig under jorda, og har ikke vist seg offentlig - eller blitt fotografert - på nesten to måneder.

Da prins William og hertuginne Kate besøkte Skottland Violence Reduction Unit overrasket hertuginnen. Video: Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

Spekulasjoner

I fjor «forsvant» hertuginnen i 41 dager mellom 5. august og 15. september. I år har hun riktignok vært borte i langt flere dager.

Sammen med ektemannen har hun Instagram-profilen «Duke and Duchess of Cambridge», hvor de følges av over 13 millioner mennesker.

Sist det ble delt et bilde av Kate der var 6. august. Hun har heller ikke deltatt på offentlige arrangementer siden 11. juli - noe som snart er to måneder siden.

Hva som er grunnen til at hun har gått fullstendig under jorda vites ikke, men Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, påpeker at 39-åringen vanligvis trekker seg tilbake på slutten av sommeren.

FØR HUN BLE BORTE: Hertuginne Kate i forbindelse med finalen i Wimbledon 11. juli. Foto: Steven Paston/Pa Photos/NTB
FØR HUN BLE BORTE: Hertuginne Kate i forbindelse med finalen i Wimbledon 11. juli. Foto: Steven Paston/Pa Photos/NTB Vis mer

- Hertuginne Kate er svært arbeidsom, men også hun må få ta seg ferie, sier Vagle, og fortsetter:

- Det er helt vanlig at hun er fraværende i juli og august, men nå har kanskje ferien strukket seg litt lenger enn vanlig.

Ifølge Vagle spekuleres det på om hun venter sitt fjerde barn med William. Paret har barna George (8), Charlotte (6) og Louis (3) sammen.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag deler Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

- Men vi får bare vente og se. Hun dukker nok opp snart igjen, tror kongehuseksperten.

Isolert

I begynnelsen av juli så vi også lite til hertuginne Kate. Den gang hadde imidlertid fraværet en naturlig forklaring - hun satt nemlig i selv-isolasjon etter å ha vært i kontakt med noen som hadde testet positivt for covid-19.

- Hennes kongelige høyhet har ingen symptomer, men følger alle relevante retningslinjer fra myndighetene og sitter i isolasjon hjemme, sa en talsperson ved Kensington Palace da.

Noen dager senere var hun imidlertid ute av isolasjon, og viste seg offentlig igjen for første gang på flere dager. Det gjorde hun i forbindelse med Wimbledon-turneringen hvor hun dukket opp sammen med ektemannen.

Mens William valgte en lyseblå dress for anledningen, bar hertuginnen en grønn kjole med enkle smykker til.

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

Hertugparet av Cambridge bar også munnbind på vei inn, men tok tilsynelatende av seg disse da de var fremme ved plassene sine.

Hertuginne Kate og ektemannen prins William fikk begge sin første vaksinedose i mai.

LES OGSÅ: Følger i storebrors fotspor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer