Hertuginne Meghan:

«Hvor er Meghan?»

Ifølge kongelig forfatter Angela Levin, har hertuginne Meghan gjort et stort feiltrinn i forbindelse med prins Harrys bokslipp.

KRITISERES: Hertuginne Meghan har ikke vært å se i søkelyset etter at prins Harry lanserte sin mye omtale selvbiografi «Spare». Dette er noe den kongelige forfatteren Angela Levin reagerer på. Foto: Dominic Lipinski / AP / NTB
KRITISERES: Hertuginne Meghan har ikke vært å se i søkelyset etter at prins Harry lanserte sin mye omtale selvbiografi «Spare». Dette er noe den kongelige forfatteren Angela Levin reagerer på. Foto: Dominic Lipinski / AP / NTB Vis mer
Publisert

Britenes prins Harry (38) har mildt sagt ikke spart på hemmelighetene i sin ferske selvbiografi «Spare». Der letter han på sløret om livet som kongelig og deler selv de minste detaljer.

I forkant av den store boklanseringen bega prinsen seg ut på en promoteringsturné og stilte opp til en rekke intervjuer. I løpet av disse dagene var derimot ikke kona hans, hertuginne Meghan (41), til stede for å støtte ektemannen.

ØDELAGT: Prins Harry avslører detaljer om slåsskampen han hadde med broren sin Prins William i talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert». Video: Pluto TV Vis mer

Hertugparet blir vanligvis alltid sett sammen, men siden juletider er det bare Harry som har dukket opp i forbindelse med bokslippet.

Ifølge GB News skal Meghan nemlig ha vært på vakt mot Harrys soloprosjekt. Kilder nær paret forteller at hertuginnen var bekymret for boken, og hvorvidt Harry tok den riktige avgjørelsen.

- STORT FEILTRINN: Angela Levin mener det er et stort feiltrinn av hertuginne Meghan at hun ikke stiller opp for prins Harry. Foto: Shutterstock/NTB
- STORT FEILTRINN: Angela Levin mener det er et stort feiltrinn av hertuginne Meghan at hun ikke stiller opp for prins Harry. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer

- Hvor er Meghan?

Overfor The Telegraph sier en kilde at Meghan trolig ikke ville gått for den samme tilnærmingen som prins Harry, men at hun alltid vil støtte hans personlige prosjekt.

Nå er det imidlertid hertuginnens valg om å holde seg unna rampelyset som får kritikk.

MYE: Se og hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, mener prins Harry deler for mye i boka "Spare". Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Journalist og kongelig forfatter, Angela Levin, forteller GB News at Meghan har «kastet ham til løvene», og stiller spørsmål ved hennes beslutning om å la ham gå alene.

- Hvor er Meghan? Folk har spurt hvor hun var og hvorfor hun ikke har vært til stede. Hun har latt Harry være helt alene, sier hun.

- En stor feil av henne

Videre forklarer Levin at mange mener det er for at Harry skal få all oppmerksomhet rettet mot seg. Hun tror derimot ikke at det stemmer, og hevder at Meghan ikke klarer å holde seg unna søkelyset.

- Hvilken kone ville latt mannen sin gjøre dette med alle de grusomme detaljene om at han tisset på seg selv kvelden før han møtte henne for første gang? spør Levin.

AVSLØRINGER: Prins Harry slipper sin selvbiografi «Spare». Der kommer det flere avsløringer. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Hun følger opp:

- Boken får ham til å se så dårlig ut at jeg tror det var en stor feil av henne å ikke hjelpe ham. Meghan kastet Harry ganske enkelt til løvene.

Ifølge forlaget, Penguin Random House, er «Spare» den raskest selgende sakprosaboken noensinne i Storbritannia siden registreringene startet i 1998.

Selvbiografien var å finne i bokhyllene fra 10. januar. Prinsen har blant annet omtalt alt fra fysiske krangler med sin bror, prins William (40) til frostskader på penis etter en ekspedisjon med norske Inge Solheim.

I tillegg har 38-åringen også avslørt at boken i utgangspunktet skulle inneholde enda flere detaljer. Overfor den britiske storavisen The Telegraph fortalte Harry at «Spare» opprinnelig besto av 800 sider - altså dobbelt så mye som den nå har.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle er produsenter for den nye Nelson Mandela-inspirerte dokumentarserien «Live to Lead». Video: Netflix Vis mer

LES OGSÅ: Kritiseres: - En tosk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer