- Hvor ble det av tungekysset?

Ikke alle var like fornøyd med Kate og Williams balkongkyss.

<strong>FOR STIVT?:</strong> Mange mener at kyssene mellom prins William og hans Catherine vitner om forelskelse og en lykkelig fremtid for paret. Andre er derimot av den oppfatning at brudeparet burde sluppet seg mer løs på slottsbalkongen fredag...  Foto: Stella Pictures
FOR STIVT?: Mange mener at kyssene mellom prins William og hans Catherine vitner om forelskelse og en lykkelig fremtid for paret. Andre er derimot av den oppfatning at brudeparet burde sluppet seg mer løs på slottsbalkongen fredag... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det første offentlige kysset til nygifte prins William (28) og Catherine, hertuginne av Cambridge (29) på slottsbalkongen fredag ettermiddag, fikk flere eksperter til å fryde seg.

Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland sa til Seher.no at brudeparets to kyss på Buckingham Palace-balkongen var en romantisk avslutning som vitnet om et lykkelig brudepar. Og kroppsspråkekspert Peter Collett uttalte til Daily Mail at parets flørtende kyssing tyder på at de vil få et varig og lykkelig ekteskap.

Men alle er altså ikke like fornøyde med de nygiftes kysseinnsats. Det amerikanske nettstedet TMZ går såpass langt som å etterlyse et mye heftigere kyss fra brudeparet.

«Kysset mellom prins William og Kate Middleton fikk noen av oss til å vente på noe mer... og andre til å etterlyse MYE MER. Alvorlig talt, hva ville vært i veien med litt overklasse-tungekyssing?» spør nettstedet utfordrende.

Amerikanerne er kanskje lite villige til å vedgå at kyssetradisjonen nok er en del voldsommere i USA enn i Storbritannia...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg gikk i tøfler på bryllupsdagen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer