Hertuginne Meghan og Samantha Grant:

- Hvis pappa dør er det din feil

Hertuginnens halvsøster går igjen hardt ut i sine uttalelser.

FÅR SKYLD: Hertuginne Meghans halvsøster gir det ferske kongemedlemmet skylden om det skulle skje faren deres noe. Foto: NTB Scanpix
FÅR SKYLD: Hertuginne Meghans halvsøster gir det ferske kongemedlemmet skylden om det skulle skje faren deres noe. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hertuginne Meghans (36) halvsøster, Samantha Grant (52), har tidligere langet ut mot søsteren og kongehuset, der hun blant annet har uttalt at Meghan ikke egner seg som medlem av den britiske kongefamilien.

Nå går Samantha igjen hardt ut mot halvsøsteren, og denne gangen retter anklagene seg mot Meghans behandling av deres far Thomas Markle (74).

Den pensjonerte filmfotografen har sørget for flere overskrifter etter sine stadige helomvendinger om hvorvidt han skulle komme i prinsebryllupet eller ikke. Det hele endte med at han ikke dukket opp, grunnet helsemessige utfordringer.

Thomas Markle har åpnet seg i en rekke intervjuer de siste månedene, og det går hardt utover kongehuset i intervjuene. Dette skal igjen ha ført til at kongehuset og Meghan har lite kontakt med 74-åringen.

ÅPNET SEG: Meghans far, Thomas Markle, er stadig i nye intervjuer med pressen. Her fra et åpent intervju i «Good Morning Britain». Foto: NTB Scanpix
ÅPNET SEG: Meghans far, Thomas Markle, er stadig i nye intervjuer med pressen. Her fra et åpent intervju i «Good Morning Britain». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Provosert

Ifølge Page Six gikk halvsøster Samantha svært hardt ut mot Meghan på Twitter tirsdag denne uken. Der skjeller hun ut hertuginnen fordi hun velger å hylle Nelson Mandela og hans familie, men ikke ta seg tid til å snakke med sin egen.

Hun går så langt som å si at hvis faren dør, er det Meghans skyld.

- Nok er nok. Oppfør deg som et menneske, oppfør deg som en kvinne, Hvis pappa dør er det din skyld, Meghan!

Hun skal også ha tagget Kensington Palace i innleggene.

FRUSTRERT: Samantha Grant, hertuginne Meghans halvsøster, er kritisk til Meghans behandling av deres felles far - og uttrykker nå sin frustrasjon på Twitter. Foto: NTB Scanpix
FRUSTRERT: Samantha Grant, hertuginne Meghans halvsøster, er kritisk til Meghans behandling av deres felles far - og uttrykker nå sin frustrasjon på Twitter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Glad du har så mye tid til å galant hylle andre mens du ignorerer din egen far! raser Samantha.

Twitter-meldingene kom like etter at Thomas Markle fortalte til TMZ at han ikke skulle slutte å snakke, og var uberørt av beskjedene om at prins Harry og hans datter var frustrerte etter hans nylige intervjuer i The Sun og «Good Morning Britain».

Men faren forteller også at han mer enn noe annet ønsker å være en del av datterens liv.

Saken fortsetter nedenfor.

Skriver bok

Samantha har den siste tiden vært travelt opptatt med å skrive bok om sin berømte halvsøster. Boken har foreløpig tittelen «The Diary of Princess Pushy’s Sister», en tittel som kanskje ikke overraskende har fått stor oppmerksomhet i pressen - og i tillegg fått hertuginnens fans til å rase i sosiale medier.

Flere har ment at hun bruker søsterens offentlige rolle til å tjene seg rik og skaffe et navn for seg selv. Selv forklarte hun til Express i mars at tittelen først og fremst er en arbeidstittel, og at den brukes for å spøke om sosiale etiketter.

Hun forklarte videre hun at hun vurderer å gi boka et navn som «An American Princess' Sister», eller noe liknende.

- Akkurat som man ikke skal dømme en bok etter omslaget, skal man heller ikke dømme en bok ut ifra tittelen. Jeg tenkte at intelligente mennesker skulle være smarte nok til å forstå det, lese boka og si «aha, det var det den handlet om», uttalte hun til Express.

Hun snakket videre svært varmt om sin egen bok, og påstod at boka hyller både hennes egen familie, samt den britiske kongefamilien.

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer

Kritiserte Meghan

Etter at forlovelsen mellom prins Harry og Meghan ble kjent i slutten av november i fjor, har halvsøsteren til Meghan altså kommet med flere krasse kommentarer om henne fra sitt hjem i Florida.

I januar reiste Meghan til India for å rette oppmerksomhet mot kvinners rettigheter og viktigheten av utdannelse for unge jenter.

Den gang stilte søsteren spørsmål ved Markles humanitære engasjement, og lurte på hvorfor hun ikke donerte noen av sine eksklusive vesker.

Denne kommentaren har hun i etterkant beklaget, og hun forklarte i et intervju med den svenske avisen Expressen at uttalelsen var urettferdig av henne.

KONFLIKT: Prins Harrys fremtidige kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Nå sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer

- Vi har aldri vært uvenner

Samanthas kritikk mot halvsøsteren er med andre ord ikke noe nytt. Hun har ved flere anledninger latt seg provosere nok til å fyre løs mot søsteren og hennes nye ektemann.

Etter at Meghan tilbrakte julen med kongefamilien i Storbritannia, skrøt Harry av sin kommende hustru.

- Hun har gjort en fantastisk jobb. Hun tilpasser seg raskt, og jeg antar at vi er familien hun aldri har hatt, fortalte prinsen i BBCs radioprogram «Today».

Utsagnet satte sinnet i kok hos halvsøsteren, som kom med krass kritikk av prinsens utsagn i et innlegg på Twitter.

Saken fortsetter nedenfor.

- Hun har faktisk en stor familie som alltid var der for henne. Vår husstand var veldig normal, og da hennes far og Doria skilte seg, gjorde vi alle det slik at hun hadde to hus å gå til. Vi har aldri vært uvenner - hun har bare vært for opptatt, skrev hun.

I intervjuet med Expressen tidligere i år, uttalte Samantha derimot at prins Harry bare ordla seg uheldig i BBC-intervjuet.

- Det hadde vært mer passende om han sa: «Hennes karriere har tatt henne til så mange forskjellige steder at hun på en god stund ikke har hatt noen familie», men han sa nok bare feil, forklarte Samantha.

LES OGSÅ: - Stopp bryllupet før det er for sent