<strong>KRITISK:</strong> - Hvis det er sant at Lettström har snakket med kongen, så innebærer det at vår statssjef har løyet folket sitt rett opp i ansiktet. Og det er ikke skesptabelt. Han må innse at det er uakseptabelt, og abdisere, sier Peter Althin fra den sve Foto: Stella Pictures
KRITISK: - Hvis det er sant at Lettström har snakket med kongen, så innebærer det at vår statssjef har løyet folket sitt rett opp i ansiktet. Og det er ikke skesptabelt. Han må innse at det er uakseptabelt, og abdisere, sier Peter Althin fra den sve Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hvis kongen har løyet, må han gå av

Nye avsløringer rundt Carl Gustaf gjør det svenske folket rasende.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Helgens nye avsløringer om at svenske kong Carl Gustaf skal ha forsøkt å betale for å holde det pinlige nattklubb-besøket har fått de svenske republikanerne til å rase. Kongen har hittil benektet at han har kjent til at hans beste venn, Anders Lettström, har kontaktet den svensk-serbiske mafiaen for å få nattklubbeier Mille Markovic til å holde tett om kongens besøk på klubben.

Lørdag offentliggjorde den svenske avisen Aftonbladet lydopptak som viser at Lettström refererte direkte til kongen når han hadde et møte med de to mellommennene i saken, Milan Sevo og Daniel Webb.

- Etter vårt møte på Kungsholmen snakket jeg med kongen om kvelden. Jeg sa at du hadde fortalt meg at Mille Markovic hadde sagt at han var villig til å benekte (påstandene, journ. anm), og at han ville ha penger for det. de visste ikke hvor mye, men de trodde det var mellom en til to millioner kroner, kan man høre at Lettström sier i opptakene.

Her kan du høre lydopptakene (ekstern lenke).

Peter Althin fra den svenske republikanerforening er ikke nådig rundt de nye opplysningene i kongeskandalen oi Sverige, som altså aldri ser ut til å få en ende.

- Hvis det er sant at Lettström har snakket med kongen, så innebærer det at vår statssjef har løyet folket sitt rett opp i ansiktet. Og det er ikke skesptabelt. Han må innse at det er uakseptabelt, og abdisere, sier Peter Althin til Kvällposten, som får støtte av Ulf Bjereld, som er professor i statsvitenskap ved universitetet i Göteborg.

Ikke overraskende har hoffet ingen kommentarer til utviklingen i saken. De mener, ifølge Ekstrabladet, at det ikke finnes noe nytt i saken - tross de avslørende lydopptakene...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Skal ha visst om mafiakontakten   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer