Hvem kler den best?

Pippa kopierer sin kongelige søsters stil. Stem på din favoritt!

FORBILDE: Hertuginne Kate er åpenbart et stilforbilde for sin søster Pippa. Her ser vi henne på Cheltenham for syv år siden med nesten helt lik pelslue, som søsteren brukte ved samme anledning denne uken. Foto: All over press
FORBILDE: Hertuginne Kate er åpenbart et stilforbilde for sin søster Pippa. Her ser vi henne på Cheltenham for syv år siden med nesten helt lik pelslue, som søsteren brukte ved samme anledning denne uken. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Da Pippa Middleton dukket opp på det berømte hesteløpet Cheltenham denne uken, var hun utenom det vanlige lik sin kongelige søster.

Partyfikseren Pippa plukker åpenbart opp kongelige stylingtips fra gravide hertuginne Kate, og stilte i nesten eksakt samme andtrekk som Kate brukte ved samme anledning i 2006.

Pippa var kledd i en elegant sennepsgul kåpe fra Katherine Hooker og med en pelslue på toppen. Syv år tidligere hadde hertuginnen en beige kåpe fra samme designer, og en svært lik pelslue.

Katerine Hooker er en av hertuginnens favorittdesignere, noe designeren selvfølgelig setter stor pris på:

- Kate er en utrolig herlig person, sier hun ifølge Hello.

Pippa har også vært fan av designeren lenge, og søstrene skal viss nok dele en del av sine flotte kåper fra Hooker.

LES OGSÅ:  Kate forsnakket seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer