Hvem er prins Harrys far?

Ny skandalebok hevder at prins Harry vil la seg DNA-teste for å finne ut hvem som er hans virkelige far.

FAR OG SØNN?: Ifølge en ny skandalebok vil Harry la seg DNA-teste for å finne ut om prins Charles er hans virkelige far.
FAR OG SØNN?: Ifølge en ny skandalebok vil Harry la seg DNA-teste for å finne ut om prins Charles er hans virkelige far. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: I årevis har det versert rykter om at prins Harry (22) ikke er prins Charles (59) sønn, men et produkt av Dianas mangeårige forhold til sin rideinstruktør, James Hewitt (49).I boken "After Diana" skriver forfatteren Christopher Andersen at den yngste prinsen vil finne ut om det er hold i ryktene, en gang for alle.


- Farskapssaken har tæret lenge på Harry og kan ha vært en årsak til hans utagerende oppførsel de siste årene. Han er så bekymret at han har bedt om å få ta en DNA-test for å få endelig svar, skriver Andersen ifølge Se og Hør.


Likheten mellom den minnekonsert-kyssende prinsen og morens elsker er slående. Foruten det røde håret har de også det samme kroppsspråket.


Det er ikke bare det engelske kongehuset som er gjenstand for farskapsspekulasjoner.


I boken "Folket" fremsatte forfatter Tor Bomann-Larsen en teori om at det var kong Haakon og dronning Mauds livlege som kan ha vært kong Olavs far. Teorien har imidlertid blitt møtt med skepsis fra flere hold.


Les mer om likheten mellom prins Harry og James Hewitt i Se og Hør Weekend, som er i salg nå!


   

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer