- Hva vil dronningen si til dette?

Prins Harry skal ha datet 13 år eldre reality-stjerne.

13 ÅR ELDRE: Reality-stjernen Catherine Ommanney er hele 13 år eldre enn prinsen. Foto: All Over Press
13 ÅR ELDRE: Reality-stjernen Catherine Ommanney er hele 13 år eldre enn prinsen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Kilder bekrefter overfor nettstedet RadarOnline.com at prins Harry (26) skal ha datet Catherine Ommanney (39), som er en av de velstående kvinnene i reality-serien «The Real Housewives of D.C.».

Påstandene skaper sjokkbølger i Hollywood-pressen, og kjendisbloggeren Perez Hilton spør seg på sine nettsider: «Hva vil dronningen si til dette»?

Det er en tidligere hushjelp av Ommanney som går ut med historien. Da Catherine i 2007 bodde i London, skal Harry ha sendt limousiner til henne, slik at de kunne møtes.

I begynnelsen skal huskonen ha sagt at hun hjalp prinsen med interiør, men ettersom tiden gikk, avslørte Catherine overfor hushjelpen at de datet.

Ommanney skal ha vist hushjelpen avslørende og intime tekstmeldinger som prinsen hadde sendt, der han blant annet sa at han ville reise verden rundt med henne.

- Han løftet meg opp og kysset meg. Jeg hadde ikke ord. Jeg var mot veggen og han bokstavelig talt tok tak i meg og ga meg et fantastisk kyss, som jeg ble helt satt ut av. Etterpå sa jeg ikke et ord. Jeg var bare helt borte, fortalte Ommanney selv tidligere.

Dette er nemlig ikke første gangen historien kommer ut, men det er første gangen noen andre enn Catherine bekrefter den.

«Det er fint å vite mens man hører på denne historien at prins Harry er 13 år yngre enn henne, og enda mer viktig, nummer tre i kø for tronen. Det betyr at han kan få hvilken kvinne han vil ha. Så spør deg selv, hvorfor i all verden vil han ha henne?», spør Perez Hilton seg på sine nettsider.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Har alltid ønsket meg en søster