Prinsesse Madeleine venter sitt tredje barn:

Hva skal den kongelige babyen hete?

Det er mange spekulasjoner på hva navnet på det nye kongelige familiemedlemmet vil bli.

SNART TREBARNSFORELDRE: Ankomsten til prinsesse Madeleine og Chris O'Neills tredje barn er rett rundt hjørnet. Men hva skal barnet hete? Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
SNART TREBARNSFORELDRE: Ankomsten til prinsesse Madeleine og Chris O'Neills tredje barn er rett rundt hjørnet. Men hva skal barnet hete? Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I august ble det kjent at prinsesse Madeleine (35) av Sverige venter sitt tredje barn med ektemannen Chris O'Neill (43).

Nyheten om familieforøkelsen delte prinsessen selv på en lunsj med venner på Hotel Diplomat i Stockholm, meldte Aftonbladet da graviditeten ble kjent.

Saken fortsetter nedenfor.

- Prinsessen har det bra og fødselen ventes i mars, sa det svenske hoffets informasjonssjef Margareta Thorngren den gangen.

​Med andre ord er fødselen rett rundt hjørnet, og det spekuleres nå på hva paret vil kalle sitt tredje barn. Det er fremdeles ukjent om de venter en jente eller gutt.

Fra før har Madeleine og Chris barna Leonore (4) og Nicolas (2).

Kongelige tradisjoner

Som kongelig slipper du ikke unna tradisjoner. Mange navn går ofte igjen, og det er mulig å finne identiske navn på tvers av århundrer og generasjoner.

Både Leonore og Nicolas har navn valgt etter andre familiemedlemmer.

Saken fortsetter under bildet.

Prinsesse Leonores fulle navn er Leonore Lilian Maria. Hun er oppkalt etter prinsesse Lilian av Sverige, som gikk bort mens prinsesse Madeleine hadde utdrikningslag i Alpene i 2013.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer