Hertuginne Kate og prins William:

Hva holder William på med her?

Den britiske tronarvingen lot seg rive med i London.

LØP OM KAPP: Trekløveret Prins William, hertuginne Kate og prins Harry ga alt da de fikk satt hurtigheten sin på prøve under et løpearrangement for å støtte Heads Together, trioens pågående kampanje for å sette fokus på mental helse. Video: AP DV / NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Hertuginne Kate (35) og prins William (34) har flere ganger bevist at de er både sporty og humørfylte, selv om de tilhører den ærverdige, britiske kongefamilien.

Og søndag viste hertugparet seg fra sin lekne side nok en gang, i selskap av Williams yngre bror, prins Harry (32).

Det kongelige trekløveret besøkte startstedet for London Maraton, like ved siden av OL-stadion i den britiske hovedstaden. Ifølge People var Kate, William og Harry til stede for å støtte Heads Together, trioens pågående kampanje for å sette fokus på mental helse.

Der møtte de 150 Heads Together-frivillige, som forbereder seg på å løpe maraton for å støtte kampanjen. De kongelige fikk også selskap av maratonløper Paula Radcliffe (43), som innehar verdensrekorden på kvinnesiden.

Lot som om han var skadet

Imidlertid var ikke de to prinsene og hertuginne Kate kun tilskuere på arrangementet.

LØP OM KAPP: Trekløveret Prins William, hertuginne Kate og prins Harry ga alt da de fikk satt hurtigheten sin på prøve under et løpearrangement for å støtte Heads Together, trioens pågående kampanje for å sette fokus på mental helse. 
LØP OM KAPP: Trekløveret Prins William, hertuginne Kate og prins Harry ga alt da de fikk satt hurtigheten sin på prøve under et løpearrangement for å støtte Heads Together, trioens pågående kampanje for å sette fokus på mental helse.  Vis mer

De prøvde seg også på den første strekningen i en stafett, og stemningen var god både før og etter løpet. I forkant tullet prins William med de andre på stafettlaget sitt, skriver People:

- Å, «hamstringen» min, spøkte han mens han tok seg til låret og lot som om han var skadet.

SPØKEFUGL: Prins Harry tullet med at han strakk hamstringen sin under den korte løpedistansen. FOTO: NTB Scanpix
SPØKEFUGL: Prins Harry tullet med at han strakk hamstringen sin under den korte løpedistansen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

William, Kate og Harry dro også innom Copper Box Arena for å snakke med deltakerne om deres forberedelser til maratonløpet.

Saken fortsetter under bildet.

MENTAL HELSE-MARATON: William, Kate og Harry jobber sammen om en pågående kampanje for å sette fokus på mental helse. 
MENTAL HELSE-MARATON: William, Kate og Harry jobber sammen om en pågående kampanje for å sette fokus på mental helse.  Vis mer

Gir seg som pilot

Tidligere i år gikk ryktene om at prins William hadde planer om å gi seg som pilot, for å fokusere på sine kongelige plikter på fulltid.

Prinsen skal ifølge Sunday Times kun ha forlenget kontrakten sin, som var ment å gå ut i mars, for en kort periode.

Dermed blir det deltidsjobbing over sommeren for prins William før familien flytter tilbake til London.

SLUTTER: Prins William har valgt å slutte i jobben som pilot for å satse på de kongelige pliktene. Foto: Scanpix
SLUTTER: Prins William har valgt å slutte i jobben som pilot for å satse på de kongelige pliktene. Foto: Scanpix Vis mer

En kilde nær familien forteller til The Sunday Times at det ikke har vært noe press fra familien angående prinsens avgjørelse.

- Han var klar over at tiden ville komme hvor de kongelige pliktene ville bli hans liv for alltid. Han har alltid vært mer tilbakeholden enn folk tror, når det kommer til å ta på seg mer arbeid, og denne fasen av livet, forteller kilden til avisen, ifølge msn.com.

LES OGSÅ: Prinsen gir bort hele lønnen sin