KRITIKK: Kronprinsesse Mary får nå kritikk for å ha mistet sin australske aksent.  Foto: Abaca
KRITIKK: Kronprinsesse Mary får nå kritikk for å ha mistet sin australske aksent. Foto: AbacaVis mer

- Hva har skjedd med Mary?

Kronprinsessen kritiseres av australske medier for å ha mistet sin australske aksent.

SEOGHØR.NO: Australske kronprinsesse Mary (44) møtte kronprins Frederik (48) i år 2000 i forbindelse med OL i Sydney. 

I dag har de tvillingene prins Vincent og prinsesse Josephine, som fylte fem år i år. I tillegg til prinsesse Isabella (9) og Prins Christian (10). Sistnevnte skal arve den danske tronen etter sin far kronprins Frederik.

Etter kun to år flyttet Mary til Danmark, og har bodd der de siste 14 årene. Nå kritiseres hun imidlertid for å ha mistet sin australske aksent. 

- Hva har skjedd med vår Australske Mary? Hun hadde problemer med å uttale engelske ord og hun ble nødt til å gjenta seg selv flere ganger, skrev det australske mediet Starts at 60. 

Det er i forbindelse med OL i Rio at ble hun intervjuet av flere australske medier, og ble kritisert for å ha for tydelig dansk aksent. 

Men kritikken ble ikke godt mottatt på sosiale medier, og flere kunne ikke skjønne at mediet våget å kritisere henne. 

Saken fortsetter nedenfor.

PÅ BESØK: Kronprinsesse Mary var på besøk i Rio i forbildelse med OL.  Foto: Ap
PÅ BESØK: Kronprinsesse Mary var på besøk i Rio i forbildelse med OL. Foto: Ap Vis mer

-  Hun bor i Danmark, så selvfølgelig har hun fått en ny aksent. Hun har lært språket i sitt nye land, og det betyr ikke at hun har glemt Australia. La henne være, skriver en på Facebook. 

Se klippet her.

Overrasket med eksotisk familiebilde

Etter at den danske kongefamilien entret sosiale medier-verdenen tidligere i år har vi virkelig lært å kjenne våre rojale venner i sør bedre. Kongehuset, med dronning Margrethe (76) i spissen, er nemlig svært flinke til å dele store og små øyeblikk med sine flere tusen følgere. 

Nylig ble det lagt ut et familiebilde av prins Joachims (47) flotte familie, som i disse dager er på ferie i Brasil, på kongehusets offisielle Instagram-profil.

De benyttet anledningen til å legge et besøk innom Iguazúfallene, som er flere eksotiske fossefall som ligger på grensen mellom Brasil og Argentina.

På bildet ser vi prins Joachim, hans kone prinsesse Marie (40), deres to felles barn prinsesse Athena (4) og prins Henrik (7), samt prins Felix (14) og prins Nikolai (16), som er prins Joachims to sønner fra ekteskapet med grevinne Alexandra (52).

EKSOTISKE OMGIVELSER: I disse dager er den danske prinsefamilien på ferie i Brasil i forbindelse med OL i Rio som starter 5. august. Her er prins Joachim, prins Nikolai, prins Henrik, prinsesse Marie, prinsesse Athene og prins Felix fotografert ved Iguazúfallene på grensen mellom Brasil og Argentina.
EKSOTISKE OMGIVELSER: I disse dager er den danske prinsefamilien på ferie i Brasil i forbindelse med OL i Rio som starter 5. august. Her er prins Joachim, prins Nikolai, prins Henrik, prinsesse Marie, prinsesse Athene og prins Felix fotografert ved Iguazúfallene på grensen mellom Brasil og Argentina. Vis mer

LES OGSÅ: Prins Nikolai tar stefarens etternavn