SE FORSJELLEN: Woman's Day lot ikke hertuginne Kate beholde sin naturlige glød, men pyntet på fasaden. Hva synes du om resultatet? Foto: Faksimile Woman's Day/All Over
SE FORSJELLEN: Woman's Day lot ikke hertuginne Kate beholde sin naturlige glød, men pyntet på fasaden. Hva synes du om resultatet? Foto: Faksimile Woman's Day/All OverVis mer

- Hva har skjedd med Kate?

Australsk magasin beskyldes for fotojuks.

SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate er regnet som en av verdens vakreste kvinner, og graviditeteten gjør henne om mulig enda flottere. Da hun besøkte Kensington Leisure Centre i forrige uke, tok hun nærmest pusten fra de oppmøtte med sin fantastiske glød og elegante stil!

Men for det australske magasinet Woman's Day er det åpenbart ikke godt nok. Da de brukte et bilde fra denne anledningen på forsiden i sin siste utgave, ser det ut til at de tok seg friheten til å pynte på fasaden!

Ifølge Us Weekly har bladet brukt flere kjente triks for å endre på Kates utseende.

Magasinet skal ha klarnet hertuginnens øyene, lagt til ny farge på leppene og kunstig glans på øredobbene.

LANGT FRA VIRKELIGHETEN: Marie Clarie mente denne forsiden var en hyllest til moteikonet Kate.  Foto: Faksimile Marie Claire
LANGT FRA VIRKELIGHETEN: Marie Clarie mente denne forsiden var en hyllest til moteikonet Kate. Foto: Faksimile Marie Claire Vis mer

- Det hele virker nærmest litt tegneserieaktig med sterkere farger og klarere kontraster. Resultatet er rett og slett helt grusomt, skriver amerikanske Us Weekly.

Det australske bladet har foreløpig ikke kommentert beskyldningene.

Ble retusjert i Sør-Afrika

Dette er imidlertid ikke første gang Kate blir retusjert. Også den sør-afrikanske utgaven av Marie Claire tok seg store friheter, da de skulle ha kongelig forside i august 2012. De flyttet rett og slett Kates hode og hender til en annens kropp!

Fra bladets siden var det ment som en hyllest:

- Vi ble så inspirert av hennes eventyrbryllup og hennes liv som moderne prinsesse, og ville derfor ha henne på forsiden.

- Det er faktisk en hyperrealistisk illustrasjon ment som en hyllest i «fan art»-stil til vårt nye kongelige moteikon, forklarte redaktør Aspasia Karras til The Telegraph den gang.

«Fan art»  er et kunstverk laget av fans.

LES OGSÅ: Viste frem tatoveringen på den kongelige løperen