Hva gjør Samantha og Emil på Slottet?

- Vi har aldri vært her før, så det blir spennende, sier skiskytterstjernen.

STRÅLTE: Emil Hegle Svendsen og kjæresten Samantha Skogrand var tirsdag blant gjestene på Slottet under statsbesøket fra Estland. Foto: Svein Brimi
STRÅLTE: Emil Hegle Svendsen og kjæresten Samantha Skogrand var tirsdag blant gjestene på Slottet under statsbesøket fra Estland. Foto: Svein Brimi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Estlands president Toomas Hendrik Ilves kom til Norge på statsbesøk tidligere i dag, og ble tatt imot på Slottsplassen av både kongeparet og kronprinsparet. Tirsdag kveld var det imidlertid duket for gallamiddag på Slottet til ære for presidenten.

GJEST: Estlands president Toomas Hendrik Ilves kom til Norge i dag på statsbesøk, og ble tatt imot på høytidelig vis på Slottsplassen. I kveld er det gallamiddag.  Foto: Andreas Fadum
GJEST: Estlands president Toomas Hendrik Ilves kom til Norge i dag på statsbesøk, og ble tatt imot på høytidelig vis på Slottsplassen. I kveld er det gallamiddag. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Ilves stiller imidlertid uten følge etter at hans kone Evelin ble avslørt i het omfavnelse med en annen mann i forrige uke. Etter at ukebladet Kroonika publiserte de utleverende bildene av fadesen, rømte presidentfruen landet. Dermed ble hun heller ikke med til Norge på det lenge planlagte statsbesøket.

Den estlandske presidenten fikk derfor i motsetning til sin kone møte en rekke prominente gjester fra det offisielle Norge i kveld - og som alltid var det invitert gjester fra norsk samfunns- og kulturliv med særlig tilknytning til besøkslandet.

Vet ikke hvorfor de ble invitert

Blant de innbudte gjestene var skiskytterstjernen Emil Hegle Svendsen (29) og TV 2 Sportens Samantha Skogrand (24).

Paret strålte i finstasen, og mens Emil kom i smoking, så Samantha nydelig ut i en lekker fotsid kjole med utslått hår.

- Vi har jo aldri vært her før, så vi gleder oss. Det blir spennende, fortalte Emil til Seoghør.no.

På spørsmål om hvorfor de var invitert, svarte paret at de ikke visste.

Duoen kjøpte tidligere i år sitt eget "slott" på Oslos beste vestkant. Den moderne funkisboligen hadde en verditakst på 11,8 millioner kroner.

Superparet fant lykken etter at de møttes i fjor høst og ble kjærester rundt årsskiftet, og Hegle Svendsen avslørte nylig at det er Skogrand som gjorde at han klarte å gå ned fem kilo.

- Når du er singel så lever du litt mer utsvevende. Nå passer dama på å få i meg bra med mat. Hun har sånn halsbånd på meg når jeg er hjemme, sa Dagbladet i august.

Les også: Mette-Marits nye trendtilbehør

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer